PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Yüzde 800 fiyat farkı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 1265066" data-attributes="member: 28829"><p>tamam kral haklı yanın var ama emin ol sen ne yaparsan devlet başına çullanıyor. hibe ile ağır yaptırıyo inek düve dana getirtiyor seni bir güzel borçlandorıyo. diğer tarafdan hemen dana hazır dondurulmuş et getiriyor sen borcu ödeyemediğin gibi iş yapacam zengin olacam derken hacizlik olmuşun. sana desdek veriyor buğday mercimek ektiriyor daha hasat etmeden rusyadan ordan burdan buğday tahıl ürünü ithal ediyor. 1.10 krş dan ofizler alım açıklıyor 80kşr 90 krş buğdayını zor satıyorsun .. milletin nohutu elinden kaldı. yani ucuz yemek için üretim gerekiyor üretim birilerinin eliyle bitirlmiş tanzim satışla ucuz satılıyır gibi görünsede acısı seçimden sonra çıkar merak etmeyin. ucuz olmayan bişeyi ucuz satmakla piyasa düzelmeyecek.bani bak bakalım et ucuzkadımı 30 a kesilen eti 20 23 e düşürdüler insanlara kesim için sura vermediler et halaa marketlerde pahlı gariban alamıyor fakir alamıyor. et yemeyin balık yiyin diyorlar balıkda pahalı tavuk yiyin diyorlar tavukda pahalı. ben kasıt ararım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 1265066, member: 28829"] tamam kral haklı yanın var ama emin ol sen ne yaparsan devlet başına çullanıyor. hibe ile ağır yaptırıyo inek düve dana getirtiyor seni bir güzel borçlandorıyo. diğer tarafdan hemen dana hazır dondurulmuş et getiriyor sen borcu ödeyemediğin gibi iş yapacam zengin olacam derken hacizlik olmuşun. sana desdek veriyor buğday mercimek ektiriyor daha hasat etmeden rusyadan ordan burdan buğday tahıl ürünü ithal ediyor. 1.10 krş dan ofizler alım açıklıyor 80kşr 90 krş buğdayını zor satıyorsun .. milletin nohutu elinden kaldı. yani ucuz yemek için üretim gerekiyor üretim birilerinin eliyle bitirlmiş tanzim satışla ucuz satılıyır gibi görünsede acısı seçimden sonra çıkar merak etmeyin. ucuz olmayan bişeyi ucuz satmakla piyasa düzelmeyecek.bani bak bakalım et ucuzkadımı 30 a kesilen eti 20 23 e düşürdüler insanlara kesim için sura vermediler et halaa marketlerde pahlı gariban alamıyor fakir alamıyor. et yemeyin balık yiyin diyorlar balıkda pahalı tavuk yiyin diyorlar tavukda pahalı. ben kasıt ararım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Yüzde 800 fiyat farkı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt