PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Diğer Bahçe Bitkileri
Yüzyılın meyvesi: Maviyemiş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cem.ispir" data-source="post: 917160" data-attributes="member: 51874"><p><strong>Ynt: Yüzyılın meyvesi: Maviyemiş</strong></p><p></p><p>blueberry diye de biliniyor bu arkadas, kuzey ulkeleri ve amerikalilar seviyor, recelini vb yapiyorlar. Bir arkadas dusuk pH istedigini yazmis, ben de bir ihtimal bizim Konya ' da yetisir mi ki diye dusunuyordum. Olmazmis. Yaban mersini diye bir kac cesit bitki adlandiriliyor, ornegin cukurovada murt dedikleri bir tur sarimsi yaban mersini de var. Onun haricinde blueberry nin suyunu elit naturel isimli bir firma meyve suyu olarak pazarliyor, belki yetisen yerlerde alicisi olabilirler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cem.ispir, post: 917160, member: 51874"] [b]Ynt: Yüzyılın meyvesi: Maviyemiş[/b] blueberry diye de biliniyor bu arkadas, kuzey ulkeleri ve amerikalilar seviyor, recelini vb yapiyorlar. Bir arkadas dusuk pH istedigini yazmis, ben de bir ihtimal bizim Konya ' da yetisir mi ki diye dusunuyordum. Olmazmis. Yaban mersini diye bir kac cesit bitki adlandiriliyor, ornegin cukurovada murt dedikleri bir tur sarimsi yaban mersini de var. Onun haricinde blueberry nin suyunu elit naturel isimli bir firma meyve suyu olarak pazarliyor, belki yetisen yerlerde alicisi olabilirler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Diğer Bahçe Bitkileri
Yüzyılın meyvesi: Maviyemiş
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt