PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Zekat
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1234526" data-attributes="member: 25443"><p>Insanoğlu dünya hayatinda özgür irdesi ile başbaşa</p><p>En doğruyu bulmak elinde</p><p>Yuce mevlanin kurallari insanin rahatı huzuru için</p><p>Niyet çok önemli zekatı duzgun araştırıp hesaplayip veririz yada vermeyiz konuda dünya hayatinda serbestiz</p><p>Tabi inananlar icin hesap günü yakin</p><p>Zaten bilsek aklimiz erse rabbimizin dünya hayati ile ilgili ilmini kurmuş olduğu düzeni aklımız ermiyor bir cok konuya</p><p>Ben kader kismet konusuna cok takılırım bazen yaşadıklarımız belli bir yerde yazılı ve biz o senaryoya göremi yasiyoruz</p><p>Ama dedik özgür irademiz ile başbaşayiz</p><p>Hayatta Olaylar biri ile alkalimi değilimi </p><p>Her insan istedigini yapmakta serbest ama gelecekte sonuclar farkli olmasi gerek bizim aklimiza gore</p><p>Ben su an burada yaziyorum gondersem yazdiklarimi yada silsem ben ozgurum</p><p>Ben yolda araba ile giderken gelis gidis yolda istesem karsidan gelen kamyonun altina kirabilirim direksiyonu bu konuda serbestim tabi bunun sonuclari var gelecekte hersey butun senaryo degismesi lazim hayatta bizim aklimiza gore </p><p>Olaylar birbirini etkilemesi lazim </p><p>Yüce mevlanin kurduğu duzen herşeyin üstünde</p><p>Herşey insanlarin iyiligi için</p><p>Biz bilemiyoruz su an</p><p>Yucemevkam dogruluktan durustukten ayirmasin</p><p>Neyse fazla yüklenmeye gelmez bazi konularda yüce mevlanin ilmi sonsuz</p><p>Fazla yuklenirsek balatayi siyirabiliriz [emoji4]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1234526, member: 25443"] Insanoğlu dünya hayatinda özgür irdesi ile başbaşa En doğruyu bulmak elinde Yuce mevlanin kurallari insanin rahatı huzuru için Niyet çok önemli zekatı duzgun araştırıp hesaplayip veririz yada vermeyiz konuda dünya hayatinda serbestiz Tabi inananlar icin hesap günü yakin Zaten bilsek aklimiz erse rabbimizin dünya hayati ile ilgili ilmini kurmuş olduğu düzeni aklımız ermiyor bir cok konuya Ben kader kismet konusuna cok takılırım bazen yaşadıklarımız belli bir yerde yazılı ve biz o senaryoya göremi yasiyoruz Ama dedik özgür irademiz ile başbaşayiz Hayatta Olaylar biri ile alkalimi değilimi Her insan istedigini yapmakta serbest ama gelecekte sonuclar farkli olmasi gerek bizim aklimiza gore Ben su an burada yaziyorum gondersem yazdiklarimi yada silsem ben ozgurum Ben yolda araba ile giderken gelis gidis yolda istesem karsidan gelen kamyonun altina kirabilirim direksiyonu bu konuda serbestim tabi bunun sonuclari var gelecekte hersey butun senaryo degismesi lazim hayatta bizim aklimiza gore Olaylar birbirini etkilemesi lazim Yüce mevlanin kurduğu duzen herşeyin üstünde Herşey insanlarin iyiligi için Biz bilemiyoruz su an Yucemevkam dogruluktan durustukten ayirmasin Neyse fazla yüklenmeye gelmez bazi konularda yüce mevlanin ilmi sonsuz Fazla yuklenirsek balatayi siyirabiliriz [emoji4] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Zekat
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt