PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
Zeki Admin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Bulduklu" data-source="post: 90951" data-attributes="member: 251"><p><u><em><strong>Admin sevgilisiyle konusurken kontör biter para olmadigi icin bi kurnazlik yapar</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>Admin:arkadaslar site elden gidiyor böyle giderse siteyi kapatmak zorundayim</strong></em></u></p><p><u><em><strong>Üye:neden,ne oldu ki</strong></em></u></p><p><u><em><strong>Admin:Aylik siteye para veriyorum uyeler reklamlara tiklamadigi icin para gelmiyor</strong></em></u></p><p><u><em><strong>Üye:Tamam bundan sonra basariz abi sen canini sikma </strong></em></u></p><p><u><em><strong>Admin:artik cok gec 1 hafta kaldi kurtaramayiz 100 YTL ' yi ben nerden buluyum (oha)</strong></em></u></p><p><u><em><strong>Üye:bu site giderse intihar ederim yokmu bunun bi yolu</strong></em></u></p><p><u><em><strong>Admin:aslinda var ama söylemeye utaniyorum </strong></em></u></p><p><u><em><strong>Üye:söyle abi cekinme</strong></em></u></p><p><u><em><strong>Admin:herkes bu numaraya 10 kontör yollarsa telefondan cekerim siteye koyarim </strong></em></u></p><p><u><em><strong>Üye:tamam yollariz istedigin 10 kontor olsun hangi numara</strong></em></u></p><p><u><em><strong>Admin:053********</strong></em></u></p><p><u><em><strong>Üye:Arkadaslar kac kisi yolladi</strong></em></u></p><p><u><em><strong>Genel:2600 kisi yollamis</strong></em></u></p><p><u><em><strong>.</strong></em></u></p><p><u><em><strong>.</strong></em></u></p><p><u><em><strong>Admin:Hayatim nerde kalmistik kontöre ihtayacin varmi</strong></em></u></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bulduklu, post: 90951, member: 251"] [u][i][b]Admin sevgilisiyle konusurken kontör biter para olmadigi icin bi kurnazlik yapar Admin:arkadaslar site elden gidiyor böyle giderse siteyi kapatmak zorundayim Üye:neden,ne oldu ki Admin:Aylik siteye para veriyorum uyeler reklamlara tiklamadigi icin para gelmiyor Üye:Tamam bundan sonra basariz abi sen canini sikma Admin:artik cok gec 1 hafta kaldi kurtaramayiz 100 YTL ' yi ben nerden buluyum (oha) Üye:bu site giderse intihar ederim yokmu bunun bi yolu Admin:aslinda var ama söylemeye utaniyorum Üye:söyle abi cekinme Admin:herkes bu numaraya 10 kontör yollarsa telefondan cekerim siteye koyarim Üye:tamam yollariz istedigin 10 kontor olsun hangi numara Admin:053******** Üye:Arkadaslar kac kisi yolladi Genel:2600 kisi yollamis . . Admin:Hayatim nerde kalmistik kontöre ihtayacin varmi[/b][/i][/u] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
Zeki Admin
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt