PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Zetoooooorr
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="reyiz" data-source="post: 1079474" data-attributes="member: 75348"><p>Uzun zamandır forumu takip ediyorum. Özkan abiyle bir iki telefonda konuşmuşluğum olmuştu. Biz kayısıyla uğraşıyoruz. İki traktör var kapımda. 240s ve 54c . Daha 2 gün önce same bayisine takasa verilmiş 65 75 90 new Holland td bahçeler vardı yeni kasa kimisi daha 100 saatte. Bayi tanıdık gittim dedim Ahmet bi sıkıntıları mı var? Dedi aha sahipleri burda çağırdı dedi aha bana sorma adamlara sor. 75 ilk üç sefer arka kovan açtırmış, 90 lık hidrolik düzen tutmamış şatıl arıza vermiş vs. Dedim bana 65 lik lazım zaten onun sıkıntısı nedir? Adamlar dedi hep beraber aldık biz bunlar dökülmeye başlayınca bende uyuz oldum getirdim bunuda verdim. Dedim kardeş saolun bana lazım değil artık. Halbuki ne kadar uzun zamandır bir tane kovalıyordum. Ahmet (bayi) gördün mü dedi. Lan dedim hadi 100 tanede bir tane çıkarda bir köye giren traktörlerin her boyuda mı sıkıntılı olur. 54c yi bile taştan taşa çalırım of demez. Eski döküm ve metal kalitesi maalesef yerli üretimimizde yok. Gördünüz mü hiç 212 gövde 165 liklerin içini. İngiliz yapmış 50 yıllık dişlide dökümde gram yıpranma yok. Çok isterdim zetorun bahçe tipi olsunda alayım. Hatta daha geçen haftaya kadar 90 dönüm yer vardı pazarlığını uapıyordum olmadı. Olsa orayı bahçe yapmayacaktım. Arayacaktım Özkan abiyi bul zetorumu diye. Kısmet olmadı.Burda övenler boşuna övmüyor.Adamlar traktörü hakkıyla yapıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="reyiz, post: 1079474, member: 75348"] Uzun zamandır forumu takip ediyorum. Özkan abiyle bir iki telefonda konuşmuşluğum olmuştu. Biz kayısıyla uğraşıyoruz. İki traktör var kapımda. 240s ve 54c . Daha 2 gün önce same bayisine takasa verilmiş 65 75 90 new Holland td bahçeler vardı yeni kasa kimisi daha 100 saatte. Bayi tanıdık gittim dedim Ahmet bi sıkıntıları mı var? Dedi aha sahipleri burda çağırdı dedi aha bana sorma adamlara sor. 75 ilk üç sefer arka kovan açtırmış, 90 lık hidrolik düzen tutmamış şatıl arıza vermiş vs. Dedim bana 65 lik lazım zaten onun sıkıntısı nedir? Adamlar dedi hep beraber aldık biz bunlar dökülmeye başlayınca bende uyuz oldum getirdim bunuda verdim. Dedim kardeş saolun bana lazım değil artık. Halbuki ne kadar uzun zamandır bir tane kovalıyordum. Ahmet (bayi) gördün mü dedi. Lan dedim hadi 100 tanede bir tane çıkarda bir köye giren traktörlerin her boyuda mı sıkıntılı olur. 54c yi bile taştan taşa çalırım of demez. Eski döküm ve metal kalitesi maalesef yerli üretimimizde yok. Gördünüz mü hiç 212 gövde 165 liklerin içini. İngiliz yapmış 50 yıllık dişlide dökümde gram yıpranma yok. Çok isterdim zetorun bahçe tipi olsunda alayım. Hatta daha geçen haftaya kadar 90 dönüm yer vardı pazarlığını uapıyordum olmadı. Olsa orayı bahçe yapmayacaktım. Arayacaktım Özkan abiyi bul zetorumu diye. Kısmet olmadı.Burda övenler boşuna övmüyor.Adamlar traktörü hakkıyla yapıyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Zetoooooorr
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt