PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Çekimler)
ZETOR 150 HD AVRASYA TARIM FUARINDAN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kapadokya" data-source="post: 1016836" data-attributes="member: 3803"><p>selam arkadaslar ben zetor 10641 kullanıcısıyım saglamlık dayanıklılık ve yakıt konusunda zetor tartısılmaz lıder konumda eskı modellerdekı konfora cok onem verılmemıs yanı fent claas deutz alman serılerı kadar konfor yoktu yınede yerlı traktorler elıne su dokemez ınsallah yenı modellerde bu konuy ele alınmıstır.tek sıkıntımız yedek parca servıs ve bayı artık bu sorununda cozulecegıne ınanıyorum.fazlı bey anlasıldıgı takdırde 2017 yılında zetorun turkıyede montajının yapılacagını soyledı bu yedek parca ve traktorlerınde fıyat avantajı saglayacagını dusunuyorum yanı zetor ılerdekı yıllarda turkıyede pazar payını encok artıran yabancı marka olacaktır</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kapadokya, post: 1016836, member: 3803"] selam arkadaslar ben zetor 10641 kullanıcısıyım saglamlık dayanıklılık ve yakıt konusunda zetor tartısılmaz lıder konumda eskı modellerdekı konfora cok onem verılmemıs yanı fent claas deutz alman serılerı kadar konfor yoktu yınede yerlı traktorler elıne su dokemez ınsallah yenı modellerde bu konuy ele alınmıstır.tek sıkıntımız yedek parca servıs ve bayı artık bu sorununda cozulecegıne ınanıyorum.fazlı bey anlasıldıgı takdırde 2017 yılında zetorun turkıyede montajının yapılacagını soyledı bu yedek parca ve traktorlerınde fıyat avantajı saglayacagını dusunuyorum yanı zetor ılerdekı yıllarda turkıyede pazar payını encok artıran yabancı marka olacaktır [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Çekimler)
ZETOR 150 HD AVRASYA TARIM FUARINDAN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt