PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Çekimler)
Zetor 7441 Pulluk Denemesi/BAYBURT
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="UÖZKAN.77" data-source="post: 847306" data-attributes="member: 46698"><p><strong>Ynt: Zetor 7441 Pulluk Denemesi/BAYBURT</strong></p><p></p><p>hatırlarsanız, arayıp bulursanız.. Zetor 7441-HODRİ MEYDAN diye bi video vardı..</p><p></p><p>7441 Zetor bizimkinin aynısının kabinlisi.. 5/14 pulluğu seri çekiyordu Konya/Akşehir.. hatta çoğu pulluk görünmüyo vs. demişti.. </p><p></p><p>hatta nette onlarca böyle 'yok canım olmaz' zetor videosu var.. </p><p></p><p></p><p>yakından görüp bi alıcı gözle incelense şaşırmaya mahal yok.. motor sesiyle duruşuyla 'kaçın ben geliyom diyo'.. diğer açıları bilmem ama çekiş olarak bu yaşıma kadar daha iyisini görmedim..</p><p></p><p></p><p>hatta defalarca paylaştım dünya çekiş/rampa şampiyonası.. nette duruyo.. Zetor Forterra 135, Fendt dahil 30 motor içinde şampiyon oldu..</p><p></p><p>*******</p><p></p><p>Motor bizim: 0537 4170269/BAYBURT AVM NU:34 BAYBURT.</p><p></p><p>Deneyen tarla sahibinin de numarasını özelden verebilirim..</p><p></p><p>Bu 7441.. <strong>30 km</strong> yapan ağır seri.. diğer 90 ' lık 40 km yapan seriden.. 2 ' si de aynı 15-20 ton yükle aynı rampayı aynı vitesle bitiriyo.. arada 15 bg var ama ağır seri yavaşlığıyla o arayı kapatıyo.. düzde de son gazı vuruyolar.. şimdilik buranın en büyük römorkunu takıyorlar..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="UÖZKAN.77, post: 847306, member: 46698"] [b]Ynt: Zetor 7441 Pulluk Denemesi/BAYBURT[/b] hatırlarsanız, arayıp bulursanız.. Zetor 7441-HODRİ MEYDAN diye bi video vardı.. 7441 Zetor bizimkinin aynısının kabinlisi.. 5/14 pulluğu seri çekiyordu Konya/Akşehir.. hatta çoğu pulluk görünmüyo vs. demişti.. hatta nette onlarca böyle 'yok canım olmaz' zetor videosu var.. yakından görüp bi alıcı gözle incelense şaşırmaya mahal yok.. motor sesiyle duruşuyla 'kaçın ben geliyom diyo'.. diğer açıları bilmem ama çekiş olarak bu yaşıma kadar daha iyisini görmedim.. hatta defalarca paylaştım dünya çekiş/rampa şampiyonası.. nette duruyo.. Zetor Forterra 135, Fendt dahil 30 motor içinde şampiyon oldu.. ******* Motor bizim: 0537 4170269/BAYBURT AVM NU:34 BAYBURT. Deneyen tarla sahibinin de numarasını özelden verebilirim.. Bu 7441.. [b]30 km[/b] yapan ağır seri.. diğer 90 ' lık 40 km yapan seriden.. 2 ' si de aynı 15-20 ton yükle aynı rampayı aynı vitesle bitiriyo.. arada 15 bg var ama ağır seri yavaşlığıyla o arayı kapatıyo.. düzde de son gazı vuruyolar.. şimdilik buranın en büyük römorkunu takıyorlar.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Çekimler)
Zetor 7441 Pulluk Denemesi/BAYBURT
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt