PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Çekimler)
Zetor 8441 Güz Sürümü - Nazara geldik :-( :-(
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Baki TÜRKOĞLU" data-source="post: 1166457" data-attributes="member: 74281"><p>Sağolasın..</p><p></p><p>Sağolasın aynen öyle çekiyor diye zorlayınca olağan şeyler ama bunun önceden bi yarası varmış galiba daha önce aynı olay MF'de başıma gelmişti..</p><p></p><p>Sağolasın Allah razı olsun..</p><p></p><p>Sağolasın , eski distribütör ile görüştüm sattıkları traktörler arasında sadece bende olmuş bu arıza bahtsız bedevi şansı..</p><p></p><p>Eski distribütör ile görüştüm öyle dedi , sağolasın </p><p></p><p>Sağolasın </p><p></p><p>Sağolasın </p><p></p><p>Aynen zor olan biraz zaman alır, Sağolasın </p><p></p><p>Sağolasın, bende yalan hile olmaz olayları olduğu gibi aktarırım tarafsız haber..</p><p></p><p></p><p></p><p>Aynen iyisiyle kötüsüyle her şekilde doğru bilgilendirmek açısından sıkıntısını da paylaşırım.. Sıfır km sayılır 870 saatte NH TD 90 çift sürerken komple şanzıman dağıttı 14 bin tl masraf çıktı onu yaptırıp sattılar şimdi case 100 aldılar.Aynen kul yapısı olağan şeyler herkesin başına gelebilir..</p><p></p><p>Sağolasın , Gram yağ eksiltme - ses yoktu 2 parça 10 dönüm yer sürdüm 3. Tarlaya girdim iki baş gittim 3. başa girdim 30 metre kadar gittim pulluk taşa takılmış gibi çat çat ses geldi hemen durdum pulluk kırıldı zannettim baktım birşey yok kolu kaldırdım motor çiziden çıkmıyor kasıyor düz gidiyor sonra kenara çıkardım yürürken arkadan böyle çatır çutur ses geldi. Koza dişlilerini niçin kırmış olabilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Baki TÜRKOĞLU, post: 1166457, member: 74281"] Sağolasın.. Sağolasın aynen öyle çekiyor diye zorlayınca olağan şeyler ama bunun önceden bi yarası varmış galiba daha önce aynı olay MF'de başıma gelmişti.. Sağolasın Allah razı olsun.. Sağolasın , eski distribütör ile görüştüm sattıkları traktörler arasında sadece bende olmuş bu arıza bahtsız bedevi şansı.. Eski distribütör ile görüştüm öyle dedi , sağolasın Sağolasın Sağolasın Aynen zor olan biraz zaman alır, Sağolasın Sağolasın, bende yalan hile olmaz olayları olduğu gibi aktarırım tarafsız haber.. Aynen iyisiyle kötüsüyle her şekilde doğru bilgilendirmek açısından sıkıntısını da paylaşırım.. Sıfır km sayılır 870 saatte NH TD 90 çift sürerken komple şanzıman dağıttı 14 bin tl masraf çıktı onu yaptırıp sattılar şimdi case 100 aldılar.Aynen kul yapısı olağan şeyler herkesin başına gelebilir.. Sağolasın , Gram yağ eksiltme - ses yoktu 2 parça 10 dönüm yer sürdüm 3. Tarlaya girdim iki baş gittim 3. başa girdim 30 metre kadar gittim pulluk taşa takılmış gibi çat çat ses geldi hemen durdum pulluk kırıldı zannettim baktım birşey yok kolu kaldırdım motor çiziden çıkmıyor kasıyor düz gidiyor sonra kenara çıkardım yürürken arkadan böyle çatır çutur ses geldi. Koza dişlilerini niçin kırmış olabilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Çekimler)
Zetor 8441 Güz Sürümü - Nazara geldik :-( :-(
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt