PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
zetor 8441 hakkında ozellık ve fıyat bılgısı olan ozellıkle kullanan arkadaslar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="UÖZKAN.77" data-source="post: 642044" data-attributes="member: 46698"><p><strong>Ynt: zetor 8441 hakkında ozellık ve fıyat bılgısı olan ozellıkle kullanan arkadaslar</strong></p><p></p><p>Hafriyat/ziraat işleri için Hidromek kepçenin yanına yardımcı bir kepçeli traktör düşünüyoruz. 10-15 tonluk römork çekecek, kepçesiyle yükleme yapacak, taş toplama makinası ve 10-15 tonluk gübre dağıtma römorku çalıştıracak...</p><p></p><p>İnşallah bahara alacağız. </p><p></p><p>Mahindra 8560 (5 yıl garantili/Direksiyonun solunda normal levyeli/83 bg-Hint malı-Dünyanın en çok satan traktörü-önümüzdeki ay geliyor-Enka getiriyor yaklaşık fiyatı 65 TL)</p><p></p><p>Kubota 8540 (Dünyanın en çok satan 2. traktörü/85 bg-Japon malı-Hidrolik/debriyajsız levye var-90 TL civarı)</p><p></p><p>Zetor Proxima 90 (87 bg-Direksiyonun solunda normal levyeli/85 TL civarı)</p><p></p><p>Bu 3 secenek üzerinde duruyoruz... </p><p></p><p>Zetorun son hızı 40 km diye biliyorum. Neden ağır kalıyordu anlamadım... biraz daha bilgi verirseniz iyi olur... Zetorun en büyük eksisi arkasında büyük bir dağıtıcı firmanın olmaması gibime geliyor...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="UÖZKAN.77, post: 642044, member: 46698"] [b]Ynt: zetor 8441 hakkında ozellık ve fıyat bılgısı olan ozellıkle kullanan arkadaslar[/b] Hafriyat/ziraat işleri için Hidromek kepçenin yanına yardımcı bir kepçeli traktör düşünüyoruz. 10-15 tonluk römork çekecek, kepçesiyle yükleme yapacak, taş toplama makinası ve 10-15 tonluk gübre dağıtma römorku çalıştıracak... İnşallah bahara alacağız. Mahindra 8560 (5 yıl garantili/Direksiyonun solunda normal levyeli/83 bg-Hint malı-Dünyanın en çok satan traktörü-önümüzdeki ay geliyor-Enka getiriyor yaklaşık fiyatı 65 TL) Kubota 8540 (Dünyanın en çok satan 2. traktörü/85 bg-Japon malı-Hidrolik/debriyajsız levye var-90 TL civarı) Zetor Proxima 90 (87 bg-Direksiyonun solunda normal levyeli/85 TL civarı) Bu 3 secenek üzerinde duruyoruz... Zetorun son hızı 40 km diye biliyorum. Neden ağır kalıyordu anlamadım... biraz daha bilgi verirseniz iyi olur... Zetorun en büyük eksisi arkasında büyük bir dağıtıcı firmanın olmaması gibime geliyor... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
zetor 8441 hakkında ozellık ve fıyat bılgısı olan ozellıkle kullanan arkadaslar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt