PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Fotoğraflar (Çekimler)
Zetor 90-Arka Lastiği Yardık Sonunda
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="UÖZKAN.77" data-source="post: 885792" data-attributes="member: 46698"><p><strong>Ynt: Zetor 90-Arka Lastiği Yardık Sonunda</strong></p><p></p><p>Özkan.. bi traktör hastası için Zetor tadına doyum olmaz bi makine.. ama bi dost tavsiyesi ülkemizde ticareti olmaz gibi..</p><p></p><p></p><p>inan 3-4 ton gelmeyen motorların son vitesle çıkamadığı-bitiremediği asfalt rampaları.. 5-6 tonluk gövdesiyle hiç duymadan taksi gibi bi karar gibi çıkıyo.. manuel ama benim gözümde otomatik vites.. vites değişme ihtiyacı bu kadar az.. tork yedeğinden mi başka bişe mi bilmiyom ama bişe var..</p><p></p><p>hatta ağır devir 30 km yapan 7441.. motorların sadece kelle olarak son vitesle bitiremediği dönüşlü/dik bi rampayı seri 6 ile 3 küsür tonluk römorkla bitirdi..</p><p></p><p>arkasında o römorkla seri 6 ile ileri geri yaptım hayvan pazarında gelip baktılar seri mi takviye mi diye.. o kadar.. </p><p></p><p></p><p>Ammavelakin TİCARETİ burda çok zor.. avrupada olsan hiç düşünme derdim..</p><p></p><p></p><p>ama denemeni alıp binmeni isterim.. Aydıncık yakınsa Ali abi var tam zetor hastası hatta köylerinde 3-4 zetor daha var.. bizim 7441 ' de ordan alınmıştı..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="UÖZKAN.77, post: 885792, member: 46698"] [b]Ynt: Zetor 90-Arka Lastiği Yardık Sonunda[/b] Özkan.. bi traktör hastası için Zetor tadına doyum olmaz bi makine.. ama bi dost tavsiyesi ülkemizde ticareti olmaz gibi.. inan 3-4 ton gelmeyen motorların son vitesle çıkamadığı-bitiremediği asfalt rampaları.. 5-6 tonluk gövdesiyle hiç duymadan taksi gibi bi karar gibi çıkıyo.. manuel ama benim gözümde otomatik vites.. vites değişme ihtiyacı bu kadar az.. tork yedeğinden mi başka bişe mi bilmiyom ama bişe var.. hatta ağır devir 30 km yapan 7441.. motorların sadece kelle olarak son vitesle bitiremediği dönüşlü/dik bi rampayı seri 6 ile 3 küsür tonluk römorkla bitirdi.. arkasında o römorkla seri 6 ile ileri geri yaptım hayvan pazarında gelip baktılar seri mi takviye mi diye.. o kadar.. Ammavelakin TİCARETİ burda çok zor.. avrupada olsan hiç düşünme derdim.. ama denemeni alıp binmeni isterim.. Aydıncık yakınsa Ali abi var tam zetor hastası hatta köylerinde 3-4 zetor daha var.. bizim 7441 ' de ordan alınmıştı.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Fotoğraflar (Çekimler)
Zetor 90-Arka Lastiği Yardık Sonunda
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt