PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Çekimler)
ZETOR 90-KUM ÇEKİYOR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="UÖZKAN.77" data-source="post: 713751" data-attributes="member: 46698"><p><strong>Ynt: ZETOR 90-KUM ÇEKİYOR</strong></p><p></p><p>Şerefli1-Sivaslı kardeşim özelden attığın mesaja özellikle buradan cevap vermek isterim;</p><p></p><p>İnannın aynı rampayı 17-18 tonla gene 6 vitesin 4 ' üyle çıktık. Ki bizimki 87 bg ' lik Proxima 90 modeli... 100 bg üzeri Forterra ' lar var bir kullanıcının deyişiyle <strong>'tank mübarek'</strong>...</p><p></p><p>Uzaktan sesini duyan kamyon mu geliyor, traktör mü ayırt edemez...</p><p></p><p>Tüm parçalar tek fabrikada üretiliyor, motoruna-pompasına kadar hepsi Zetor markalı, <strong>tamamen orjinal bir makina...</strong></p><p></p><p>Zetor boşuna <strong>'dünya ağırlık çekme şampiyonu'</strong> olmamış...</p><p></p><p>Zetoru vaktiyle çok dinlemiş-araştırmıştım ama bal tarif edilmiyor tadmak lazım... <strong>MUTLAKA deneme sürüşü yap</strong> gene hangi traktörü alacaksan al... </p><p></p><p>Vaktin varsa gel misafirim ol,</p><p></p><p>Biz bunu alana kadar 6 ay araştırdık, soruşturduk, 3-5 tane de il gezip, gidip Tekirdağdan aldık... para vereceksin hiç üşenme derim.</p><p></p><p>Anlatacak çok şey var, ama şimdilik bu kadar...</p><p></p><p>Verdiğimiz para, yaktığı mazot sonuna kadar helal olsun diyorum başka söze gerek yok...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="UÖZKAN.77, post: 713751, member: 46698"] [b]Ynt: ZETOR 90-KUM ÇEKİYOR[/b] Şerefli1-Sivaslı kardeşim özelden attığın mesaja özellikle buradan cevap vermek isterim; İnannın aynı rampayı 17-18 tonla gene 6 vitesin 4 ' üyle çıktık. Ki bizimki 87 bg ' lik Proxima 90 modeli... 100 bg üzeri Forterra ' lar var bir kullanıcının deyişiyle [b]'tank mübarek'[/b]... Uzaktan sesini duyan kamyon mu geliyor, traktör mü ayırt edemez... Tüm parçalar tek fabrikada üretiliyor, motoruna-pompasına kadar hepsi Zetor markalı, [b]tamamen orjinal bir makina...[/b] Zetor boşuna [b]'dünya ağırlık çekme şampiyonu'[/b] olmamış... Zetoru vaktiyle çok dinlemiş-araştırmıştım ama bal tarif edilmiyor tadmak lazım... [b]MUTLAKA deneme sürüşü yap[/b] gene hangi traktörü alacaksan al... Vaktin varsa gel misafirim ol, Biz bunu alana kadar 6 ay araştırdık, soruşturduk, 3-5 tane de il gezip, gidip Tekirdağdan aldık... para vereceksin hiç üşenme derim. Anlatacak çok şey var, ama şimdilik bu kadar... Verdiğimiz para, yaktığı mazot sonuna kadar helal olsun diyorum başka söze gerek yok... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Çekimler)
ZETOR 90-KUM ÇEKİYOR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt