PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ZETOR Hakkında Düşünceleriniz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 730637" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: ZETOR Hakkında Düşünceleriniz?</strong></p><p></p><p>zetor gerçekten traktör bunu kimse inkaretmiyor..</p><p> gerçek şu ki arkasında babayigit yok buyüzden bu kaliteler bizlere çok uzak...</p><p>dün newhollandı almak için inceledim kahroldum.. kabin ve iç dizayn sıfır çok kötü-arka sistemler sıfır.. bu türk çiftçisi neden bukadar hor görülüyor...</p><p>aslında suç bilerde td90-100 lere baktım çok igrendim..birkısm jondere ve tümosanlar motor olarak sıkıntı yok kabin işçiilk ve estedik yok bu kadar basit ve tehlikeli bir üretime kim nasıl izin veriyor anlamayıyorum.</p><p> düz ova tarlamız yok ki..çiftçilik agımız çiftlik düzenimiz yok ki burası türkiye sabah tarla akşam ev..tarlaya en az 2-3 kişi ile gidilir...yzıklar olsun türk traktöre ve dizay eden mühendislerine yazıklar olsun...</p><p> traktör olarak hiç birine lafım yok...ama kabin ve ve içi vevitesler ve kumanda panelleri ve arka kısımlar çok kötü ve bu yüzden erkunt her övgüyü hakediyor....çünkü bu ülkede her yeniliği erkunt başlattı...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 730637, member: 988"] [b]Ynt: ZETOR Hakkında Düşünceleriniz?[/b] zetor gerçekten traktör bunu kimse inkaretmiyor.. gerçek şu ki arkasında babayigit yok buyüzden bu kaliteler bizlere çok uzak... dün newhollandı almak için inceledim kahroldum.. kabin ve iç dizayn sıfır çok kötü-arka sistemler sıfır.. bu türk çiftçisi neden bukadar hor görülüyor... aslında suç bilerde td90-100 lere baktım çok igrendim..birkısm jondere ve tümosanlar motor olarak sıkıntı yok kabin işçiilk ve estedik yok bu kadar basit ve tehlikeli bir üretime kim nasıl izin veriyor anlamayıyorum. düz ova tarlamız yok ki..çiftçilik agımız çiftlik düzenimiz yok ki burası türkiye sabah tarla akşam ev..tarlaya en az 2-3 kişi ile gidilir...yzıklar olsun türk traktöre ve dizay eden mühendislerine yazıklar olsun... traktör olarak hiç birine lafım yok...ama kabin ve ve içi vevitesler ve kumanda panelleri ve arka kısımlar çok kötü ve bu yüzden erkunt her övgüyü hakediyor....çünkü bu ülkede her yeniliği erkunt başlattı... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ZETOR Hakkında Düşünceleriniz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt