PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ZETOR Hakkında Düşünceleriniz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÇeLişki_37" data-source="post: 730869" data-attributes="member: 45767"><p><strong>Ynt: ZETOR Hakkında Düşünceleriniz?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Bende sana abi diyorum, tümosann nickli abi, yaptığımız bir yoruma bir gülücük değil, 8-10 tane koyuyorsun, burada ciddi ciddi konuşuyoruz elbet güleceğiz ama her dediğimizede gülüyorsun, sanki şöyle der gibi görünüyor dışarıdan, 'sen ne söylersen söyle ben bildiğimi okurum, çokta tın ' gibi bir mana çıkıyor buda huzursuz ediyor insanı en azından beni ediyor, sana karşı yapılan yorumlara değil, haklı gördüğüm yorumlara teşekkür ediyorum. Hangi markayı konuşursak konuşalım mutlaka tümosanı araya katıyorsun, tümosana toz kondurmuyorsun, bi eleştiri yapınca hemen hopluyorsun, ya tümosan yerli malı çekişli traktör ama kalite sağlamlık yok, konfor yok, bunu söyleyince biz suçlu oluyoruz, ama başka markanın konusunun altına tümosanı sen eklerken hiç bir şey olmuyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÇeLişki_37, post: 730869, member: 45767"] [b]Ynt: ZETOR Hakkında Düşünceleriniz?[/b] Bende sana abi diyorum, tümosann nickli abi, yaptığımız bir yoruma bir gülücük değil, 8-10 tane koyuyorsun, burada ciddi ciddi konuşuyoruz elbet güleceğiz ama her dediğimizede gülüyorsun, sanki şöyle der gibi görünüyor dışarıdan, 'sen ne söylersen söyle ben bildiğimi okurum, çokta tın ' gibi bir mana çıkıyor buda huzursuz ediyor insanı en azından beni ediyor, sana karşı yapılan yorumlara değil, haklı gördüğüm yorumlara teşekkür ediyorum. Hangi markayı konuşursak konuşalım mutlaka tümosanı araya katıyorsun, tümosana toz kondurmuyorsun, bi eleştiri yapınca hemen hopluyorsun, ya tümosan yerli malı çekişli traktör ama kalite sağlamlık yok, konfor yok, bunu söyleyince biz suçlu oluyoruz, ama başka markanın konusunun altına tümosanı sen eklerken hiç bir şey olmuyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ZETOR Hakkında Düşünceleriniz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt