PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ZETOR history...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zekhes" data-source="post: 740739" data-attributes="member: 34391"><p><strong>Ynt: Manda yuva yapmış söğüt daaaaalınaaaaa..ammmaaaaann ammmaaaaann</strong></p><p></p><p>çeviri</p><p></p><p>tarih</p><p>' Veya ' -adı ZETOR ilk traktör Z 25 1945 yılında yayımlanan Zbrojovka Brno silah fabrikası , ve kelime traktör son iki harflogo , popüler ' Zet ' birleştirerek geldi .</p><p></p><p>Z 25 traktörün seri üretim başarılı lansman 1946 yılında başladı. 1946 yılında Z 25 traktör seri üretimi başarılı lansman sonra , Zbrojovka Brno devlet kuruluşu üretim tesislerindeüretim süreci transfer ' zavody přesného STROJIRENSTVI Brno - Líšeň ' (Brno Líšeň Precision Engineering Works ) 1952 yılında . Şirketin yeni adı Zetor kabulü da dahil olmak üzere bir dizi değişiklik geçirmiş olmasına rağmen sürekli güncellenen sürümlerde bugüne kadar traktör üretmektedir.</p><p></p><p>Brno konsantre traktör üretimi olan - Líšeň sitesi , 1950 ' lerin şirket daha sonra belirtme ZETOR 35 Super ve ZETOR 50 Super yapılan daha verimli makineleri üretimi başladı . Bu çok popüler bir traktör kesin terk zamanZETOR 25 traktör sürekli 1961 yılına kadar üretilmiştir. Bu yavaş yavaş 1960 ' dan itibaren üretim için serbest UR Ben , belirlenen ZETOR traktöryeni birleşik aralığı ile değiştirildi . Erken Zetor modelleri mekanik yakıt enjeksiyonu ile verimli dört zamanlı dizel motorlar kullanılır . Onlar çok gelişmiş kabul edilir ve oldukça dayanıklı ispat edildi . Bu , cazip fiyat ile birlikte ,için , bu tür pulluk gibi çekili uygular , ağırlığı en aktarmak için bir hidrolik silindir kullanırZetor hidrolik sistemi , ' Zetormatic ' , olan world.Especially yenilikçi birçok alanda onları popüler yaptı aksama de traktörün arka aks .</p><p></p><p>Çekirdek UR I tipi seri üretimi başlamadan By : ZETOR 2011 3011 ve 4011 , şirketin ZETOR en traktör üretim tarihinin önemli bir atılım oldu. Traktör , özellikle , yedek parçageniş bir uygulama sonucunda üreticiler ve artan kullanıcı konforu için önemli maliyet avantajları elde edilmiştir farklı montaj grupları arasında standardizasyon yüksek düzeyde bir yer . Aynı yaklaşım, tümsonrakiZETOR UR I aralığı ve farklı modellerin güncelleştirmeleri ve ayrıcaatama Zetor UR II ve III UR verilen yüksek çıkış aralıkları için ile kabul edilmiştir .</p><p></p><p>ZETOR UR I aralığı' ZETOR 8011 Crystal ' olarak bilinen ilk model ile geç 1968 yılında seri üretimine başladı . Çıkış ve tasarım ben de UR farklı olarak ,aralık yavaş yavaş ZETOR 8045 , 10011 , 10045 , 12011 ve 12045 belirlenen ek modelleri ve güncellemeleri ile zenginleştirilmiştir . 1981 yılında yedek parça dağıtım da dahil olmak üzere ZETOR UR II üretimi , ZTS Martin , Slovakya nakledildi . 1.991 ZETOR yılında atama UR III altında üretim programına başka bir güncellenen aralığı ekledi. Aralığıbelirtme 7520/40 , 8520/40 9520 40 ve / 10520/40 verilen 70-105 HP bir çıkış ile traktör oluşur .</p><p></p><p>İki yıl sonra şirket ' , Model 92 'adı altında ben değişirUR yeni bir güncelleme sundu - aynı zamanda BinbaşıZETOR olarak da bilinir. BuZETOR 3320/40 4320 /40, 5320/40 , 6320 / turbo tasarım 40 ve 7320 modellerinin / 40. Oluşur ' Model 92 ' hala 1997 , imal olmasına rağmen yavaş yavaş ben değişir yeni UR almıştırbelirtme 3321/41 , 4321/41 , 5321/41 , altında Model 97 veyaZETOR Süper olarak bilinen traktör 6321/41 ve 7321/41 .</p><p></p><p>Geçen yıl yeni bir dizi dört - silindirli motor ve tip belirtme ZETOR 8621/41 , 9621/41 , 10621/41 ve altı silindirli motor ile güncelleştirilmiş UR III aralığı Forterra adlı ZETOR traktör aile , eklendi ZETOR 11641 belirlenmiş . 120 ' den fazla HP bir çıkış ilealtı silindirli Forterra 11641 şimdiye kadar ZETOR tarafından üretilen en verimli türüdür .</p><p></p><p>Zetor 2000 yılı arkasında tarihin yeni dönemde başlar . Slovak cumhuriyeti gelen tutan özel hissedarlar HTC şirket için 2002 yılı girişinde .</p><p></p><p>Günümüzde 5 kıtada 43 ülkede Zetortraktör satıyor . Yıl 1946 ' den fazla 1,1 milyar traktörZetor Grup satıyor beri.</p><p></p><p>Zetor traktörler ISO 9001 sistemine göre sınıflandırılan bir süreç tarafından üretilmektedir. AET evre II veya III ve EPA :traktörün parametrelere göre onaylanmıştır.</p><p></p><p>Tüm Zetor müşteriler çok iyi Zetor en güçlü biliyorum - uzun ve başarılı bir geçmişi , çok yüksek Çek kalite, benzersiz dizel motor , düşük işletme maliyeti ve mükemmel tasarım .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zekhes, post: 740739, member: 34391"] [b]Ynt: Manda yuva yapmış söğüt daaaaalınaaaaa..ammmaaaaann ammmaaaaann[/b] çeviri tarih ' Veya ' -adı ZETOR ilk traktör Z 25 1945 yılında yayımlanan Zbrojovka Brno silah fabrikası , ve kelime traktör son iki harflogo , popüler ' Zet ' birleştirerek geldi . Z 25 traktörün seri üretim başarılı lansman 1946 yılında başladı. 1946 yılında Z 25 traktör seri üretimi başarılı lansman sonra , Zbrojovka Brno devlet kuruluşu üretim tesislerindeüretim süreci transfer ' zavody přesného STROJIRENSTVI Brno - Líšeň ' (Brno Líšeň Precision Engineering Works ) 1952 yılında . Şirketin yeni adı Zetor kabulü da dahil olmak üzere bir dizi değişiklik geçirmiş olmasına rağmen sürekli güncellenen sürümlerde bugüne kadar traktör üretmektedir. Brno konsantre traktör üretimi olan - Líšeň sitesi , 1950 ' lerin şirket daha sonra belirtme ZETOR 35 Super ve ZETOR 50 Super yapılan daha verimli makineleri üretimi başladı . Bu çok popüler bir traktör kesin terk zamanZETOR 25 traktör sürekli 1961 yılına kadar üretilmiştir. Bu yavaş yavaş 1960 ' dan itibaren üretim için serbest UR Ben , belirlenen ZETOR traktöryeni birleşik aralığı ile değiştirildi . Erken Zetor modelleri mekanik yakıt enjeksiyonu ile verimli dört zamanlı dizel motorlar kullanılır . Onlar çok gelişmiş kabul edilir ve oldukça dayanıklı ispat edildi . Bu , cazip fiyat ile birlikte ,için , bu tür pulluk gibi çekili uygular , ağırlığı en aktarmak için bir hidrolik silindir kullanırZetor hidrolik sistemi , ' Zetormatic ' , olan world.Especially yenilikçi birçok alanda onları popüler yaptı aksama de traktörün arka aks . Çekirdek UR I tipi seri üretimi başlamadan By : ZETOR 2011 3011 ve 4011 , şirketin ZETOR en traktör üretim tarihinin önemli bir atılım oldu. Traktör , özellikle , yedek parçageniş bir uygulama sonucunda üreticiler ve artan kullanıcı konforu için önemli maliyet avantajları elde edilmiştir farklı montaj grupları arasında standardizasyon yüksek düzeyde bir yer . Aynı yaklaşım, tümsonrakiZETOR UR I aralığı ve farklı modellerin güncelleştirmeleri ve ayrıcaatama Zetor UR II ve III UR verilen yüksek çıkış aralıkları için ile kabul edilmiştir . ZETOR UR I aralığı' ZETOR 8011 Crystal ' olarak bilinen ilk model ile geç 1968 yılında seri üretimine başladı . Çıkış ve tasarım ben de UR farklı olarak ,aralık yavaş yavaş ZETOR 8045 , 10011 , 10045 , 12011 ve 12045 belirlenen ek modelleri ve güncellemeleri ile zenginleştirilmiştir . 1981 yılında yedek parça dağıtım da dahil olmak üzere ZETOR UR II üretimi , ZTS Martin , Slovakya nakledildi . 1.991 ZETOR yılında atama UR III altında üretim programına başka bir güncellenen aralığı ekledi. Aralığıbelirtme 7520/40 , 8520/40 9520 40 ve / 10520/40 verilen 70-105 HP bir çıkış ile traktör oluşur . İki yıl sonra şirket ' , Model 92 'adı altında ben değişirUR yeni bir güncelleme sundu - aynı zamanda BinbaşıZETOR olarak da bilinir. BuZETOR 3320/40 4320 /40, 5320/40 , 6320 / turbo tasarım 40 ve 7320 modellerinin / 40. Oluşur ' Model 92 ' hala 1997 , imal olmasına rağmen yavaş yavaş ben değişir yeni UR almıştırbelirtme 3321/41 , 4321/41 , 5321/41 , altında Model 97 veyaZETOR Süper olarak bilinen traktör 6321/41 ve 7321/41 . Geçen yıl yeni bir dizi dört - silindirli motor ve tip belirtme ZETOR 8621/41 , 9621/41 , 10621/41 ve altı silindirli motor ile güncelleştirilmiş UR III aralığı Forterra adlı ZETOR traktör aile , eklendi ZETOR 11641 belirlenmiş . 120 ' den fazla HP bir çıkış ilealtı silindirli Forterra 11641 şimdiye kadar ZETOR tarafından üretilen en verimli türüdür . Zetor 2000 yılı arkasında tarihin yeni dönemde başlar . Slovak cumhuriyeti gelen tutan özel hissedarlar HTC şirket için 2002 yılı girişinde . Günümüzde 5 kıtada 43 ülkede Zetortraktör satıyor . Yıl 1946 ' den fazla 1,1 milyar traktörZetor Grup satıyor beri. Zetor traktörler ISO 9001 sistemine göre sınıflandırılan bir süreç tarafından üretilmektedir. AET evre II veya III ve EPA :traktörün parametrelere göre onaylanmıştır. Tüm Zetor müşteriler çok iyi Zetor en güçlü biliyorum - uzun ve başarılı bir geçmişi , çok yüksek Çek kalite, benzersiz dizel motor , düşük işletme maliyeti ve mükemmel tasarım . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ZETOR history...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt