PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Fotoğraflar (Alıntılar)
Zetor Major HS-Yeni Kasa Tanıtıldı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="arapörenli" data-source="post: 1078342" data-attributes="member: 28148"><p>Olabilir.kisiden kisiye degisebilir kullanma tarzi.yazayim benimle ayni yil motor alanlarin degistirdiklerini.2006 ben same aldim.hala oglu td65.o dagildi sonra yerli montaj deutz 70 enson takviyede zor gitti.sonra ls 90 mekanik 50 saat olmafan yakti motoru sonra ls elektronik 1 sene icinde degismedik parcasi kalmadi en son 10 yillik td 75 tur bindiriyordu nadasta onuda satti simdi td 90 var 1.yilinda fren balatalari gitti 2 veye 3 kez servis gordu.benim same hala balata degisrcek.diger hala oglu 2005 jd 5715 vardi 6000 saast gibi revizyon yaptidi sonra satti simdi ls var nefdryse cogu parcasi sifir takildi degistirme plani var ama piyasa pahali.bi arkadasimla ve akrabamla ayni yil aldik motorlari onlar 3075 aldi ben same 75.akrabam revizyon etti kullaniyo arkadasinki dikis tutmadi satti erkunt aldi onuda degistirecek ama borca girmeye yemiyor.dayi oglumun tla 90 var yaninda steyr olmasina ragmen geri balatasini yedi 8000 bin lira masraf acti 5000 kusur saatte fln olmasi lzm.ama benim same ne avans ayari yedi ne subap ayari ne debriyaj balatasi degisti.kullanmaya bakar o.Bana versinler zetor 10 yil anahtar degdirmem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="arapörenli, post: 1078342, member: 28148"] Olabilir.kisiden kisiye degisebilir kullanma tarzi.yazayim benimle ayni yil motor alanlarin degistirdiklerini.2006 ben same aldim.hala oglu td65.o dagildi sonra yerli montaj deutz 70 enson takviyede zor gitti.sonra ls 90 mekanik 50 saat olmafan yakti motoru sonra ls elektronik 1 sene icinde degismedik parcasi kalmadi en son 10 yillik td 75 tur bindiriyordu nadasta onuda satti simdi td 90 var 1.yilinda fren balatalari gitti 2 veye 3 kez servis gordu.benim same hala balata degisrcek.diger hala oglu 2005 jd 5715 vardi 6000 saast gibi revizyon yaptidi sonra satti simdi ls var nefdryse cogu parcasi sifir takildi degistirme plani var ama piyasa pahali.bi arkadasimla ve akrabamla ayni yil aldik motorlari onlar 3075 aldi ben same 75.akrabam revizyon etti kullaniyo arkadasinki dikis tutmadi satti erkunt aldi onuda degistirecek ama borca girmeye yemiyor.dayi oglumun tla 90 var yaninda steyr olmasina ragmen geri balatasini yedi 8000 bin lira masraf acti 5000 kusur saatte fln olmasi lzm.ama benim same ne avans ayari yedi ne subap ayari ne debriyaj balatasi degisti.kullanmaya bakar o.Bana versinler zetor 10 yil anahtar degdirmem [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Fotoğraflar (Alıntılar)
Zetor Major HS-Yeni Kasa Tanıtıldı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt