PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Zetor mu Erkunt mu ..vd.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="UÖZKAN.77" data-source="post: 1000142" data-attributes="member: 46698"><p><strong>Ynt: Zetor mu Erkunt mu ..vd.</strong></p><p></p><p>Abi.. bilinen bi gercek.. bi traktorun ciddi bi maliyeti motor ve sanjiman kismidir..</p><p></p><p>Zetor bunlari ve buyuk oranda traktorun tamamini kendi urettigi icin.. yuksek kaliteyi uygun fiyata sunabiliyo.. </p><p></p><p>Gelgelelim parca servisde turkiye tikanip kaliyo.. kendi adima avrupada bi ulkede yasasaydim.. acaba o mu bu mu diye hic dusunmeden zetor derdim.. ama burda olmuyo iste..</p><p></p><p>Bi de dikkat edebildiysen abi.. dusuk bg zetorlarda mesela proxima 70.. nerdeyse HİÇ bi 70 likte olmayan ebat dizayn kabin blok arka kol vs var..</p><p></p><p>Hep diyorum zetor kuculdukce buyuyo.. 100 luk motor malzemesinden 70 lik uretmis resmen..</p><p></p><p>Belki yanlis anlayanlar olabilir ama ne aliciyim ne satici.. fuarlarda olsun cevremde olsun.. kucuk zetorlarla gidebilecek bi motora denk gelmedim.. belki vardir inat etmiyom ama gorunuste bariz fark var.. 64 luk motoru uzaktan 90 liga benzetiyo bilmiyen..</p><p></p><p>Uretim mantigi normalden farkli.. kucuk buyuk tumunde turbo interkol hava standart.. yolcu koltugu da sayilir..</p><p></p><p>Bugun bilmeyen cin mali sanir adini garipser.. inanmayan baksinm. Fendt teki orjinal kepce neyse zetordaki birebir ayni firmanin.. hatta zetorda orta baglanti ozellikle yok TAM sase olmak zorunda kepce daha da iyi derim..</p><p></p><p>Paylasimlariniz icin ayrica bi baslik acar tarafsizca da degerlendirirseniz sevinirim abi..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="UÖZKAN.77, post: 1000142, member: 46698"] [b]Ynt: Zetor mu Erkunt mu ..vd.[/b] Abi.. bilinen bi gercek.. bi traktorun ciddi bi maliyeti motor ve sanjiman kismidir.. Zetor bunlari ve buyuk oranda traktorun tamamini kendi urettigi icin.. yuksek kaliteyi uygun fiyata sunabiliyo.. Gelgelelim parca servisde turkiye tikanip kaliyo.. kendi adima avrupada bi ulkede yasasaydim.. acaba o mu bu mu diye hic dusunmeden zetor derdim.. ama burda olmuyo iste.. Bi de dikkat edebildiysen abi.. dusuk bg zetorlarda mesela proxima 70.. nerdeyse HİÇ bi 70 likte olmayan ebat dizayn kabin blok arka kol vs var.. Hep diyorum zetor kuculdukce buyuyo.. 100 luk motor malzemesinden 70 lik uretmis resmen.. Belki yanlis anlayanlar olabilir ama ne aliciyim ne satici.. fuarlarda olsun cevremde olsun.. kucuk zetorlarla gidebilecek bi motora denk gelmedim.. belki vardir inat etmiyom ama gorunuste bariz fark var.. 64 luk motoru uzaktan 90 liga benzetiyo bilmiyen.. Uretim mantigi normalden farkli.. kucuk buyuk tumunde turbo interkol hava standart.. yolcu koltugu da sayilir.. Bugun bilmeyen cin mali sanir adini garipser.. inanmayan baksinm. Fendt teki orjinal kepce neyse zetordaki birebir ayni firmanin.. hatta zetorda orta baglanti ozellikle yok TAM sase olmak zorunda kepce daha da iyi derim.. Paylasimlariniz icin ayrica bi baslik acar tarafsizca da degerlendirirseniz sevinirim abi.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Zetor mu Erkunt mu ..vd.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt