PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Fotoğraflar (Çekimler)
ZETOR OFFROAD OYUNLARINDA
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="UÖZKAN.77" data-source="post: 717201" data-attributes="member: 46698"><p><strong>Ynt: ZETOR OFFROAD OYUNLARINDA</strong></p><p></p><p>Zetorun arka patinaj kilidi düğmeli (manuel olmasını isterdim)... önlerde ne var bilmiyorum (büyük ihtimalle LSD vardır)</p><p></p><p>Direksiyonun hemen solunda ileri-geri levye var debriyaja basarak değişiyor (power serisinde debriyaja basmaya gerek yok)... öok kullanışlı ve rahat özellikle kepçe-forklift işlerinde çok ideal...</p><p></p><p>Çok fazla teknik bilgi vermeden kısaca şunu diyeyim, çekiş olarak bizim 90 ' lık zetor 100 bg civarı hidromek-jcb türü kazıcı yükleyicilerden üstün, kendi hidromeğimizin battığı hayvan gübresinde de bu offroad yarışlarındaki yengeç (4 tekeri aynı büyüklükte) Mastaşta da bunu bizzat yaşadık...</p><p></p><p>Offraoad yarışlarında 2-3 tonluk amerikan, land defender tipi modifiyeli araçların geçemediği yerlere biz girip onları da alıp çıktık, yer yer arka tekerin yarısına kadar çamura girdik çıktık, teknik bilgilerden ziyade sahadaki icraat daha önemli derim...</p><p></p><p>Zamanla zetorun artısı/eksisi konusunda daha fazla paylaşım yapacağım inşallah...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="UÖZKAN.77, post: 717201, member: 46698"] [b]Ynt: ZETOR OFFROAD OYUNLARINDA[/b] Zetorun arka patinaj kilidi düğmeli (manuel olmasını isterdim)... önlerde ne var bilmiyorum (büyük ihtimalle LSD vardır) Direksiyonun hemen solunda ileri-geri levye var debriyaja basarak değişiyor (power serisinde debriyaja basmaya gerek yok)... öok kullanışlı ve rahat özellikle kepçe-forklift işlerinde çok ideal... Çok fazla teknik bilgi vermeden kısaca şunu diyeyim, çekiş olarak bizim 90 ' lık zetor 100 bg civarı hidromek-jcb türü kazıcı yükleyicilerden üstün, kendi hidromeğimizin battığı hayvan gübresinde de bu offroad yarışlarındaki yengeç (4 tekeri aynı büyüklükte) Mastaşta da bunu bizzat yaşadık... Offraoad yarışlarında 2-3 tonluk amerikan, land defender tipi modifiyeli araçların geçemediği yerlere biz girip onları da alıp çıktık, yer yer arka tekerin yarısına kadar çamura girdik çıktık, teknik bilgilerden ziyade sahadaki icraat daha önemli derim... Zamanla zetorun artısı/eksisi konusunda daha fazla paylaşım yapacağım inşallah... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Fotoğraflar (Çekimler)
ZETOR OFFROAD OYUNLARINDA
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt