PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Zetor Proxima 100
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tahir" data-source="post: 720863" data-attributes="member: 7561"><p><strong>Ynt: Zetor Proxima 100</strong></p><p></p><p>ewt zetoru verip erkunt aldık servet 80.4lüks aldık zetorada 5li12 numara pulluk takıyorduk servet80,4lüks ede 5li 12 numara pulluğu aynı pulluğu taltık çokta rahat çekiyo erkunt pulluğu şuan kudret 100lüks aldık daha pullukta deneme imkanımz olmadı ama enkısa zamanda denicez inşallah erkuntmu zetormu derseniz ben erkunt derim ben çok memnunum erkunttan tam bir çiftçi traktörü zetpra gelince zetoru karalamıyorum tarla ve yükteki performansı güzel ama bazı sıkıntıları var yok deil marka karalamsı yapmıyorum ben kullndığım zetorun artı eksileriini yazıyorum zetoru degiştirme sebebimiz yedekparçada sıkıntı olması yolda yavaş olması arkasında sahibi olmaması neden die sorarsanız sol arka stop kırıldı yenisini alıp takalım dedik yok çorumda yok ne çorum bayisi nede servisi bulup bi stop lambasını takamadılar traktöre dışardan gelcek dediler tam bir sene bakledik lamba gelmedi istanbuldan bir plastik fabrikasına lamba döktürdülerde öyle getirdiler sonra tarlada pulluk ile sürüm yaparken dönüşlerde sağtekfireni kullanıyorduk ertesi gün sağ cerdeki bilyanın maşon lilidini kesmiş bilya gevşemiş sağ arka teker bilya dagıtmış gibi sallanıyordu gittik servise tekfren kullnmışınız dedi ewet kullandık madem kullanılmıcak bu tek fren nie koydular nese 2 kez aynı şeyi yaptı sağ arka teker sonra dedik traktörü değiştirelim yine zetor alalım ama sıfır proxsma90 alalım dedik bayi getirtemedi aha bugun geliyo aha yarın geliyo olmadı gümrükteler dedi getirtemediler traktörü bizde vaz geçtik memleketimzin traktörünü alalım deidik hiçdeilse parça olmasa bile giderriz fabrikasına nasıl olsa fabrika ankarada gider kendimiz alırız deik erkunt aldık napalım bu aylar çiftçini para kazanma ayı en caf caflı ayları büyük bi arızası olupta 3 gün serviste parça beklerse bizm ocamız söner bizm deil hepimizzin öyle traktör olmadımı olmuyor. hee şuda var zetora kötü demiyorum çekişi çok kuvvetli bir makina ama konforu düşük bir makina ama alacak olana almayın derim yanlış anlamayın karalamıyorum ama bizm biraz canımz yandı zetordan. 1 stop lambasına 1sene beklersek yarın birgün büyük bi parça sıkıntısı olsa hurdaya ayırırız belki bu makinayı deyip gidip erkunt aldık çok şükür çok memnunum allahdostumada düşmanımada erkuntu nasip etsin gerçekten kral traktör yapmışlar helal olsun erkunta</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tahir, post: 720863, member: 7561"] [b]Ynt: Zetor Proxima 100[/b] ewt zetoru verip erkunt aldık servet 80.4lüks aldık zetorada 5li12 numara pulluk takıyorduk servet80,4lüks ede 5li 12 numara pulluğu aynı pulluğu taltık çokta rahat çekiyo erkunt pulluğu şuan kudret 100lüks aldık daha pullukta deneme imkanımz olmadı ama enkısa zamanda denicez inşallah erkuntmu zetormu derseniz ben erkunt derim ben çok memnunum erkunttan tam bir çiftçi traktörü zetpra gelince zetoru karalamıyorum tarla ve yükteki performansı güzel ama bazı sıkıntıları var yok deil marka karalamsı yapmıyorum ben kullndığım zetorun artı eksileriini yazıyorum zetoru degiştirme sebebimiz yedekparçada sıkıntı olması yolda yavaş olması arkasında sahibi olmaması neden die sorarsanız sol arka stop kırıldı yenisini alıp takalım dedik yok çorumda yok ne çorum bayisi nede servisi bulup bi stop lambasını takamadılar traktöre dışardan gelcek dediler tam bir sene bakledik lamba gelmedi istanbuldan bir plastik fabrikasına lamba döktürdülerde öyle getirdiler sonra tarlada pulluk ile sürüm yaparken dönüşlerde sağtekfireni kullanıyorduk ertesi gün sağ cerdeki bilyanın maşon lilidini kesmiş bilya gevşemiş sağ arka teker bilya dagıtmış gibi sallanıyordu gittik servise tekfren kullnmışınız dedi ewet kullandık madem kullanılmıcak bu tek fren nie koydular nese 2 kez aynı şeyi yaptı sağ arka teker sonra dedik traktörü değiştirelim yine zetor alalım ama sıfır proxsma90 alalım dedik bayi getirtemedi aha bugun geliyo aha yarın geliyo olmadı gümrükteler dedi getirtemediler traktörü bizde vaz geçtik memleketimzin traktörünü alalım deidik hiçdeilse parça olmasa bile giderriz fabrikasına nasıl olsa fabrika ankarada gider kendimiz alırız deik erkunt aldık napalım bu aylar çiftçini para kazanma ayı en caf caflı ayları büyük bi arızası olupta 3 gün serviste parça beklerse bizm ocamız söner bizm deil hepimizzin öyle traktör olmadımı olmuyor. hee şuda var zetora kötü demiyorum çekişi çok kuvvetli bir makina ama konforu düşük bir makina ama alacak olana almayın derim yanlış anlamayın karalamıyorum ama bizm biraz canımz yandı zetordan. 1 stop lambasına 1sene beklersek yarın birgün büyük bi parça sıkıntısı olsa hurdaya ayırırız belki bu makinayı deyip gidip erkunt aldık çok şükür çok memnunum allahdostumada düşmanımada erkuntu nasip etsin gerçekten kral traktör yapmışlar helal olsun erkunta [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Zetor Proxima 100
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt