PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Zetor Proxima plus 100 110.000 TL ....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci19" data-source="post: 1161028" data-attributes="member: 77201"><p>Sizin kullanıcı olarak menfaatiniz olduğunu söylemedim zaten. Bahsettiğim kişi ve kişilerin kim olduğu site sakinlerince biliniyor zaten. Size gelince siz tabiki kullandığınız mala iyi diyeceksiniz bu yaşıma geldim kullandığı traktöre kötü diyeni daha görmedim ( bende dahil buna ). Herkes anlata anlata bitiremez motorunu sizin ki normal olabilir. Ama akıl var mantık var burada Fendtten daha iyi olduğu Masseyden daha iyi olduğu gibi bir şeyler söylendi işte bu insanı bir noktadan sonra sıkıyor. Yoksa kimsenin kimsenin malıyla derdi yok zaten zetor fiyat olarak diğer traktörlerden uygun eğer öyle bulunmadık Hint kumaşı olsa herkes gider malını satar ve yarı parasına gider zetor alır hem parasıda cebine kalır ama fiiliyatta öyle değil. Peki 35000 TL ye çiftçeker zetor almayıpta gidip tek çeker Massey yada Fiat alanlar enayi o zaman sizin mantığa göre öyle değil işte 75 bg bir traktör 75 bg dir bütün traktörlerde bu böyledir problem sizin 75 bg traktöre 100 bg gibi anlatmanız. 75 bg motor her markada 75 bg dir fark nerde ortaya çıkar dayanıklılık, yedek parça, tutulma, prim yapma vs vs fark burada ortaya çıkar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci19, post: 1161028, member: 77201"] Sizin kullanıcı olarak menfaatiniz olduğunu söylemedim zaten. Bahsettiğim kişi ve kişilerin kim olduğu site sakinlerince biliniyor zaten. Size gelince siz tabiki kullandığınız mala iyi diyeceksiniz bu yaşıma geldim kullandığı traktöre kötü diyeni daha görmedim ( bende dahil buna ). Herkes anlata anlata bitiremez motorunu sizin ki normal olabilir. Ama akıl var mantık var burada Fendtten daha iyi olduğu Masseyden daha iyi olduğu gibi bir şeyler söylendi işte bu insanı bir noktadan sonra sıkıyor. Yoksa kimsenin kimsenin malıyla derdi yok zaten zetor fiyat olarak diğer traktörlerden uygun eğer öyle bulunmadık Hint kumaşı olsa herkes gider malını satar ve yarı parasına gider zetor alır hem parasıda cebine kalır ama fiiliyatta öyle değil. Peki 35000 TL ye çiftçeker zetor almayıpta gidip tek çeker Massey yada Fiat alanlar enayi o zaman sizin mantığa göre öyle değil işte 75 bg bir traktör 75 bg dir bütün traktörlerde bu böyledir problem sizin 75 bg traktöre 100 bg gibi anlatmanız. 75 bg motor her markada 75 bg dir fark nerde ortaya çıkar dayanıklılık, yedek parça, tutulma, prim yapma vs vs fark burada ortaya çıkar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Zetor Proxima plus 100 110.000 TL ....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt