PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ZETOR Tork Kıyaslaması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ParaMiliter" data-source="post: 1059160" data-attributes="member: 53417"><p>bence marka yazabilirdin.</p><p>yazdıklarının kaynağını belirtip, değiştirme yapmadan yayınlarsan kimse bişey diyemez.</p><p>1400-1500-1600 d/d hepsi.</p><p>ama genelde mesela Claas 2200 d/d da maksimum tork üretiyor.</p><p>en yüksek torku daha düşük d/d lerde mi üretmek iyidir, daha yüksek d/d lerde mi?</p><p></p><p>bir kısım zetorlarda deutz motor yok mu sanki bir anlaşma yapılmıştı geçen senelerde, özellikle 3 silindir motorların tedariki konusunda...</p><p></p><p>Zetor konusundaki en büyük endişe, yetkili servis ve yedek parça tedariki.</p><p>en lazım zamanda traktörün 2-3 hafta parça beklemesi düşünülemez.</p><p>Zetor eskiden tüm parçalarını kendi üretiyormuş, fakat son 15 yıldır kârlılığı arttırmak için diğer tüm üreticilerin yaptığı gibi, çoğu parçayı küçük imalatçılara ucuza ürettirdiğini tahmin ediyorum. piyasa koşulları buna zorlamıştır... ve eski zetorlar ile yeni zetorların kalite, sağlamlık konusunda kıyaslanamayacağını düşünüyorum.</p><p></p><p>yakında birisi düşündü taşında ve MF 5700 serisinde karar kıldı. 130 bg, 220bin tl.</p><p>belki yetkili servis olsa, parça tedarikinden endişe etmese Zetor alırdı, bilemeyiz....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ParaMiliter, post: 1059160, member: 53417"] bence marka yazabilirdin. yazdıklarının kaynağını belirtip, değiştirme yapmadan yayınlarsan kimse bişey diyemez. 1400-1500-1600 d/d hepsi. ama genelde mesela Claas 2200 d/d da maksimum tork üretiyor. en yüksek torku daha düşük d/d lerde mi üretmek iyidir, daha yüksek d/d lerde mi? bir kısım zetorlarda deutz motor yok mu sanki bir anlaşma yapılmıştı geçen senelerde, özellikle 3 silindir motorların tedariki konusunda... Zetor konusundaki en büyük endişe, yetkili servis ve yedek parça tedariki. en lazım zamanda traktörün 2-3 hafta parça beklemesi düşünülemez. Zetor eskiden tüm parçalarını kendi üretiyormuş, fakat son 15 yıldır kârlılığı arttırmak için diğer tüm üreticilerin yaptığı gibi, çoğu parçayı küçük imalatçılara ucuza ürettirdiğini tahmin ediyorum. piyasa koşulları buna zorlamıştır... ve eski zetorlar ile yeni zetorların kalite, sağlamlık konusunda kıyaslanamayacağını düşünüyorum. yakında birisi düşündü taşında ve MF 5700 serisinde karar kıldı. 130 bg, 220bin tl. belki yetkili servis olsa, parça tedarikinden endişe etmese Zetor alırdı, bilemeyiz.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ZETOR Tork Kıyaslaması
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt