PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Zetor traktör almak istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganaytekin" data-source="post: 280732" data-attributes="member: 25682"><p>Ben Aksaray dan katılıyorum Zetor traktörlerinin yakıtları ve güçleri hususundaki deneyimim demeyimde okuduklarım duyduklarım çok tasarruflu ve çok güçlü oluşları. Yalnız bir sorum olucak çiftçi malum tarlaya girdimi herhangi bir eksiği olduğunda anında o sorunun çözülmesi gerekir yani traktörü arızalandı parça kıreı veya lazım oldu. Türkiye nin her yerine parça gönderebilme ve tamir sorunu varmı. Bu konuda Zetorla ilgilenen arkadaşların beni aydınlatması ilgiyle ricamdır. Teşekkürler forumda bol eğlenceli dakikalar ve saatler dileğiyle Doğan.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganaytekin, post: 280732, member: 25682"] Ben Aksaray dan katılıyorum Zetor traktörlerinin yakıtları ve güçleri hususundaki deneyimim demeyimde okuduklarım duyduklarım çok tasarruflu ve çok güçlü oluşları. Yalnız bir sorum olucak çiftçi malum tarlaya girdimi herhangi bir eksiği olduğunda anında o sorunun çözülmesi gerekir yani traktörü arızalandı parça kıreı veya lazım oldu. Türkiye nin her yerine parça gönderebilme ve tamir sorunu varmı. Bu konuda Zetorla ilgilenen arkadaşların beni aydınlatması ilgiyle ricamdır. Teşekkürler forumda bol eğlenceli dakikalar ve saatler dileğiyle Doğan. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Zetor traktör almak istiyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt