PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Zetor traktör almak istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganaytekin" data-source="post: 280968" data-attributes="member: 25682"><p><strong>Ynt: Zetor traktör almak istiyorum</strong></p><p></p><p>Hocam benim dediğim marka sizlerin dediği marka değilki hiç duymadım o markaları. Zetor traktörleri Türkiye de tahminim federal motor temsil ediyo. Köklü bir şirket olduğunu duydum. Bunlar bu konularda tecrübelidirler. Benim sorum aceba kullanan ve başına bir problem geldiğince çözüme ulaşabilen birileri varmı forumda diye sormuştum. Ben her zaman yeniliklerden yanayım aynı zamanda yenilikler piyasada rekabete sebep olur rekabette benim çiftçimin daha kaliteli malları daha ucuza almasına neden olur........ diye düşüyorum bilmem yanılıyomuyum????? Bir örnek isterseniz oto ithalatı ve yabancı marka otomobillerin türkiyede üretim izninden önce reno12 ler piyasayı kasıp kavuruyolardı. Ta ozamanlar derdim millet ne bulur bunlarda diye. Şimdi bedavaya versen dönüp bakan yok sebebine gelince millet herhalde yavaş yavaş başını sağa sola çevirmeye başladı ve daha ucuza kaliteyi test eder oldu gibime geliyo bilmem yanılıyomuyum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganaytekin, post: 280968, member: 25682"] [b]Ynt: Zetor traktör almak istiyorum[/b] Hocam benim dediğim marka sizlerin dediği marka değilki hiç duymadım o markaları. Zetor traktörleri Türkiye de tahminim federal motor temsil ediyo. Köklü bir şirket olduğunu duydum. Bunlar bu konularda tecrübelidirler. Benim sorum aceba kullanan ve başına bir problem geldiğince çözüme ulaşabilen birileri varmı forumda diye sormuştum. Ben her zaman yeniliklerden yanayım aynı zamanda yenilikler piyasada rekabete sebep olur rekabette benim çiftçimin daha kaliteli malları daha ucuza almasına neden olur........ diye düşüyorum bilmem yanılıyomuyum????? Bir örnek isterseniz oto ithalatı ve yabancı marka otomobillerin türkiyede üretim izninden önce reno12 ler piyasayı kasıp kavuruyolardı. Ta ozamanlar derdim millet ne bulur bunlarda diye. Şimdi bedavaya versen dönüp bakan yok sebebine gelince millet herhalde yavaş yavaş başını sağa sola çevirmeye başladı ve daha ucuza kaliteyi test eder oldu gibime geliyo bilmem yanılıyomuyum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Zetor traktör almak istiyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt