PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Zetor traktör almak istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="EFE YUSUF" data-source="post: 421672" data-attributes="member: 34555"><p><strong>Ynt: Zetor traktör almak istiyorum</strong></p><p></p><p>valla dayıoğlu kargadan başka kuş yok benim gözümde niye dersen teferruatsız sade uzun ömürlü bi kuş ayrıca 35 yıllık fiatlar şu anda bakımlıysa gene 15000 (640) yapar senin zetor muş kubotaymış landiniymiş daha çok marka var.... 5 seneye hurdasını çıkartırsınız arkalı yeri olanlar için söylüyorum yeniliklere açık olacaksanız abi benim gibi ana baba parası değil de kendi çalıştığınızla bakalım o paraya traktör alıyor musunuz yeniliklere açıksan git nh avrupa jd 6000 serisi yada fendt al yenilik bunlar diğerleri hikaye bizim türkiye şartların da bunlar gider abi mf de vardı bi zamanlar ama şahsen ben 66 fiat serilerinden başka traktöre binmem ama pahalı meret hangi traktör o yaşta o parayı eder siz söyleyin millet bi şey biliyorki vazgeçmiyor fiattan jd kulanıcısıyım ilk fırsatta 70-66 4*4 bulabilirsem alırım uygun tabi ilerleyen zamanlarda üstüne tanımam arzim çok olsa gider jd 6430 alır keyfime bakardım ama nerde...........kendi çalıştığımla anca motorun arabanın akaryakıtına para yetiştirebiliyorum zaten traktöre para bağlamak akıl işi değil yarı yarıya zarar 0 alırsan bizim gibi adamın neyine kendi şahsıma. fiattan şaşma şefim 66 serileri çok güzel kağıt üstündekini bırak hayatın gerçeklerine bak gönül ister ki fendt al ama...........</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EFE YUSUF, post: 421672, member: 34555"] [b]Ynt: Zetor traktör almak istiyorum[/b] valla dayıoğlu kargadan başka kuş yok benim gözümde niye dersen teferruatsız sade uzun ömürlü bi kuş ayrıca 35 yıllık fiatlar şu anda bakımlıysa gene 15000 (640) yapar senin zetor muş kubotaymış landiniymiş daha çok marka var.... 5 seneye hurdasını çıkartırsınız arkalı yeri olanlar için söylüyorum yeniliklere açık olacaksanız abi benim gibi ana baba parası değil de kendi çalıştığınızla bakalım o paraya traktör alıyor musunuz yeniliklere açıksan git nh avrupa jd 6000 serisi yada fendt al yenilik bunlar diğerleri hikaye bizim türkiye şartların da bunlar gider abi mf de vardı bi zamanlar ama şahsen ben 66 fiat serilerinden başka traktöre binmem ama pahalı meret hangi traktör o yaşta o parayı eder siz söyleyin millet bi şey biliyorki vazgeçmiyor fiattan jd kulanıcısıyım ilk fırsatta 70-66 4*4 bulabilirsem alırım uygun tabi ilerleyen zamanlarda üstüne tanımam arzim çok olsa gider jd 6430 alır keyfime bakardım ama nerde...........kendi çalıştığımla anca motorun arabanın akaryakıtına para yetiştirebiliyorum zaten traktöre para bağlamak akıl işi değil yarı yarıya zarar 0 alırsan bizim gibi adamın neyine kendi şahsıma. fiattan şaşma şefim 66 serileri çok güzel kağıt üstündekini bırak hayatın gerçeklerine bak gönül ister ki fendt al ama........... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Zetor traktör almak istiyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt