PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Zetor traktör almak istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fatih ödemişli" data-source="post: 421694" data-attributes="member: 28757"><p><strong>Ynt: Zetor traktör almak istiyorum</strong></p><p></p><p></p><p>gercekten araştırıp agız tadıyla motor surmek iş yapmak istıyorsan yeni hattat a 65 pover compaktı da incele derım hattat a60 compakt tt65 4 tane 240s efsane gold var bızde hattatın kullanımı yakıtı cok guzel bıtanede a65 pover compakt alıcam yuzde 90 pazarlık bıttı gıbı bır aydır beklıyorum fabrıka tıgem ıhalesını kazanmış valtra n 101 hazırlıyorlar tahmınım begenmesem hoşlanmasam bıtanedaha almam hattat eskılerı zf şanzımanlı uzun vs bana göre deıl yenılerınde kendılerını gelıştırmışler begenmedıgım hıçbişiye bınmem gıymem yemem insanların düşüncelerınıde takmam önemlı olan benım sevmem *098*-</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fatih ödemişli, post: 421694, member: 28757"] [b]Ynt: Zetor traktör almak istiyorum[/b] gercekten araştırıp agız tadıyla motor surmek iş yapmak istıyorsan yeni hattat a 65 pover compaktı da incele derım hattat a60 compakt tt65 4 tane 240s efsane gold var bızde hattatın kullanımı yakıtı cok guzel bıtanede a65 pover compakt alıcam yuzde 90 pazarlık bıttı gıbı bır aydır beklıyorum fabrıka tıgem ıhalesını kazanmış valtra n 101 hazırlıyorlar tahmınım begenmesem hoşlanmasam bıtanedaha almam hattat eskılerı zf şanzımanlı uzun vs bana göre deıl yenılerınde kendılerını gelıştırmışler begenmedıgım hıçbişiye bınmem gıymem yemem insanların düşüncelerınıde takmam önemlı olan benım sevmem *098*- [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Zetor traktör almak istiyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt