PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Zetor üretimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 748404" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Zetor üretimi</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>3-4 gün önce bir video seyrettim zetorun üretimi ile ilgili youtubede uzun bir videoydu</p><p>birçok işlem makinalarla robotlarla yapılıyor elle insan gücüyle yapılan çok az şey var </p><p>yani üretim arttırımı bence kaliteyi bozmaz insan eli çok degmiyor buda bozulmayı önler</p><p>fabrika ful kapasite çalışıp ürettigini satıp ihtiyaca yinede cevap veremese neden fabrikayı büyütmüyor diye sorarım ona cevap verebiliyorum sermaye arttırımına gidemiyor buyüzdende işi büyütemiyor derim</p><p>ama 5bin tratö üretiyorsa bukadar talebe ragmen illaki bir sorun var bu işte</p><p></p><p></p><p></p><p>abi tekrar söyleyim bu işde kalite düşme riski çok az makinalar ve robotlar yapıyor birçok işi</p><p>kriz dönemlerindeki düşüşede sözüm yok dogrudur</p><p>fakat yetişen alıyor mantıgı böyle bir firma için biraz abes </p><p>türkiyede ki satışlarına sözüm yok az veya çok satabilir ben zetorun dünya genelindeki arz talep dengesine ragmen tek vardiya ful kapasite çalışmamasına şaşırıyorum zaten o işi 2-3 vardiyaya çevirip ekstra üretimde yapılabilirde onu geçtim tek vardiay ful kapasite çalışmak dururken yarı yarıya üretim yapmak biraz komik</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 748404, member: 33118"] [b]Ynt: Zetor üretimi[/b] 3-4 gün önce bir video seyrettim zetorun üretimi ile ilgili youtubede uzun bir videoydu birçok işlem makinalarla robotlarla yapılıyor elle insan gücüyle yapılan çok az şey var yani üretim arttırımı bence kaliteyi bozmaz insan eli çok degmiyor buda bozulmayı önler fabrika ful kapasite çalışıp ürettigini satıp ihtiyaca yinede cevap veremese neden fabrikayı büyütmüyor diye sorarım ona cevap verebiliyorum sermaye arttırımına gidemiyor buyüzdende işi büyütemiyor derim ama 5bin tratö üretiyorsa bukadar talebe ragmen illaki bir sorun var bu işte abi tekrar söyleyim bu işde kalite düşme riski çok az makinalar ve robotlar yapıyor birçok işi kriz dönemlerindeki düşüşede sözüm yok dogrudur fakat yetişen alıyor mantıgı böyle bir firma için biraz abes türkiyede ki satışlarına sözüm yok az veya çok satabilir ben zetorun dünya genelindeki arz talep dengesine ragmen tek vardiya ful kapasite çalışmamasına şaşırıyorum zaten o işi 2-3 vardiyaya çevirip ekstra üretimde yapılabilirde onu geçtim tek vardiay ful kapasite çalışmak dururken yarı yarıya üretim yapmak biraz komik [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Zetor üretimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt