PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Çekimler)
ZETOR ve JHNDEERE ÇEKİŞMESİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sercan zetor" data-source="post: 705115" data-attributes="member: 45471"><p><strong>Ynt: ZETOR ve JHNDEERE ÇEKİŞMESİ</strong></p><p></p><p>bizim köyde jd 95 hp valtranın 95 hp si tümosan hepsi var benim 8441 zetor proixma var bunlardan tek valtradan göt göte giremiyorum büyük traktör ama çiftte kafa tutuyorum onda yemez gerisine gelince tozuma yetişin yemekler benden diyorum daha gelen oladı jd nin tozuna yetişemez diyenler jd artık yan yana gelmeye utanıyo bi binin traktöre oyle yorum yapın isterseniz tek mc mocormik e çiftte fark atamıyorum çiftte hızlı gidiyo ama başka kim gelirse buyursun varsa yakınlarda bir zetor hemen denesin..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sercan zetor, post: 705115, member: 45471"] [b]Ynt: ZETOR ve JHNDEERE ÇEKİŞMESİ[/b] bizim köyde jd 95 hp valtranın 95 hp si tümosan hepsi var benim 8441 zetor proixma var bunlardan tek valtradan göt göte giremiyorum büyük traktör ama çiftte kafa tutuyorum onda yemez gerisine gelince tozuma yetişin yemekler benden diyorum daha gelen oladı jd nin tozuna yetişemez diyenler jd artık yan yana gelmeye utanıyo bi binin traktöre oyle yorum yapın isterseniz tek mc mocormik e çiftte fark atamıyorum çiftte hızlı gidiyo ama başka kim gelirse buyursun varsa yakınlarda bir zetor hemen denesin.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Çekimler)
ZETOR ve JHNDEERE ÇEKİŞMESİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt