PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Fotoğraflar (Çekimler)
Zetorla İlişkimiz Buraya Kadarmış
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Baki TÜRKOĞLU" data-source="post: 1300175" data-attributes="member: 74281"><p>[emoji106][emoji106]Allah razı olsun Çamurlu pek işim olmuyor senede toplam 10 gün anca çalışır sürüm ikileme ekim hararettede büyük ihtimal radyatör tıkalı olur ondan yapar Kullananlar çok memnun yakıtının da bayağı düşük olduğunu söylediler birde 8 - 9 bin saatte anahtar vurulmamış motorlar gördüm benim baktığım 3.700 saatte eğer temizse bana sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum birde sahibi motorun edilmediğini söyledi sadece ot biçip tırmık çekmiş balya makinesinin önünde Motor çok güzel çok güçlü fakat arka zayıf daha önceki sahipleri tarafından da çekiyor diye büyük ekipman takılıp ezilmiş olunca çalışma saati yükselince sorunlar çıkmaya başlıyor Allah razı olsun çeki çok süperdi yakıt da yok denecek kadar azdı bi yerini kıracak bozacak diye korka korka biniyorduk parça ve servis kayseride olan bi makineye binmeye karar verdim Allah razı olsun bayağı bi araştırdım Landini bayiisine gittim orda bayağı sordum soruşturdum parça ve servis konusunda hiç sıkıntı olmadığını landiniyle aynı bantta üretildiği kalite olarak aynı olduğunu söyledi temiz kullanılmışsa yağ su filitre bakımı zamanında yap 20.000 saat kullanırsın dediKayseride böyle bi sıkıntı olmadığını söyledi bayiiBana sıkıntı vermesin ikinci eli pek önemli değil sorunsuz olursa içesine kullanırım Ambardaki özışık galeriyi bilirsin abi önce deutz satardı şimdi Landini - MC bayiisi oldu bizim bölgede sorun olmayacağını söyledi </p><p></p><p>Hararette hangi motorda olursa olsa petekler tıkalıysa yapar Kayserideki bayii servisin hiç sorun olmayacağını söyledi yedek parça için de kocaeline fabrika kuruldu o yöndende sorun olmaz dediBayii 1.5 litreden fazla yakmaz diyor Allah razı olsun aynen öyle euroyla geldiği için yerli den pahalı ama Zetordan alışkınız bi gösterge paneli 600 tl [emoji23]İlkin Same Deutz John Deere bakınıyordum bu Landini - MCCORMİCK çok övdüler fiyat düşük özellik güzel yakınımda da 90'lık Landini kullanan bi abi var onun yönlendirmesiyle bu markayı bakınıyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Baki TÜRKOĞLU, post: 1300175, member: 74281"] [emoji106][emoji106]Allah razı olsun Çamurlu pek işim olmuyor senede toplam 10 gün anca çalışır sürüm ikileme ekim hararettede büyük ihtimal radyatör tıkalı olur ondan yapar Kullananlar çok memnun yakıtının da bayağı düşük olduğunu söylediler birde 8 - 9 bin saatte anahtar vurulmamış motorlar gördüm benim baktığım 3.700 saatte eğer temizse bana sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum birde sahibi motorun edilmediğini söyledi sadece ot biçip tırmık çekmiş balya makinesinin önünde Motor çok güzel çok güçlü fakat arka zayıf daha önceki sahipleri tarafından da çekiyor diye büyük ekipman takılıp ezilmiş olunca çalışma saati yükselince sorunlar çıkmaya başlıyor Allah razı olsun çeki çok süperdi yakıt da yok denecek kadar azdı bi yerini kıracak bozacak diye korka korka biniyorduk parça ve servis kayseride olan bi makineye binmeye karar verdim Allah razı olsun bayağı bi araştırdım Landini bayiisine gittim orda bayağı sordum soruşturdum parça ve servis konusunda hiç sıkıntı olmadığını landiniyle aynı bantta üretildiği kalite olarak aynı olduğunu söyledi temiz kullanılmışsa yağ su filitre bakımı zamanında yap 20.000 saat kullanırsın dediKayseride böyle bi sıkıntı olmadığını söyledi bayiiBana sıkıntı vermesin ikinci eli pek önemli değil sorunsuz olursa içesine kullanırım Ambardaki özışık galeriyi bilirsin abi önce deutz satardı şimdi Landini - MC bayiisi oldu bizim bölgede sorun olmayacağını söyledi Hararette hangi motorda olursa olsa petekler tıkalıysa yapar Kayserideki bayii servisin hiç sorun olmayacağını söyledi yedek parça için de kocaeline fabrika kuruldu o yöndende sorun olmaz dediBayii 1.5 litreden fazla yakmaz diyor Allah razı olsun aynen öyle euroyla geldiği için yerli den pahalı ama Zetordan alışkınız bi gösterge paneli 600 tl [emoji23]İlkin Same Deutz John Deere bakınıyordum bu Landini - MCCORMİCK çok övdüler fiyat düşük özellik güzel yakınımda da 90'lık Landini kullanan bi abi var onun yönlendirmesiyle bu markayı bakınıyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Fotoğraflar (Çekimler)
Zetorla İlişkimiz Buraya Kadarmış
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt