PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Zihni Sinir Poroceleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="insomnia" data-source="post: 135603" data-attributes="member: 491"><p><strong>Ynt: Zihni Sinir Poroceleri</strong></p><p></p><p>Romanyanın bir belediyesine yapılan granür + geridönüşüm komple plastik bir makina teslimatı hazırlığındaydık ( 2003 ) abidatıon gubidatıon aynı zamanda atraksiyonel ve komple toplama hurdadan diriltme aşamasından sonra testler başladı buarada makina sahibi şuan hatırlayamadığım şehir ismi yada adam makinayı startın ardından incelemeye başladı yıkama havuzu su kaçırıyordu ist su sorununa çözüm olacak şekilde atık hammaddeyi sıkıştıran ( gemi şanzımanı ( hurda ) ) kaplin parçaladı elek yıkanan ve sıkıştırılması gereken granülü yeniden kazanım için bir sonraki vida makinasına almadan vidada ( geridönüşüm makinası ) vidasını kırdıktan sonra adam iki şişe tekirdağ rakısı içmiş gibi surat kıpkırmızıydı o an kendimi onun yerine koydum ve ani bir kararla vazgeçtim onun yerinde olmamalıydım dedim kısacası erraynı kurtarma filmindeki kadar olumsuz suratlar ve duman hakimdi havaya </p><p></p><p>sonuç : Cola turkanın yeni zamanları reco reklamını yapıyor amerikaya gurşun olarak geri dönüyor falan fişman hikaye o tarihti </p><p></p><p>net sonuç : Şuan ismini hatırlayamadığım romanyanın belediye başkanlığını yapan aynı zamanda elektronik mühendisi olan zaatı muhterem olayı iki kelimeyle açıkladı </p><p></p><p>asistanına : Bunlar <span style="color: red">COLA TURKA </span> dedi bu makinanın tam kimliği için kriminal bir ekip çağrılması fikrinde bulundu hayatımdaki en önemli utanç kaynağı sebeplerden biridir </p><p></p><p>asıl sonuç : Meendiz abey fikrinizi takdir ettim ve arkadaşlarımızdan konuya dahada ilgi ve alakayla bakılması kanaatindeyim bu herkezin faydasına olacaktır ayda 2 litre mazottan kar edebiliyorsanız en basitinden ortalama 30 sene ( tabiri caizse ) çiftçilik yapan bir kişinin elinde kalacak parayı hesaplayın bunu o bölgenin tüm çiftçi arkadaşların iyileştirme yada ekipman parkurunun işlevselliğini uyguladığını düşünelim ve sonunda ar-ge öncesi ve sonrası çıkan rakamların maliyetini bize artı olarak neler kazandırabilir bunu değerlendirmeye çalışalım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insomnia, post: 135603, member: 491"] [b]Ynt: Zihni Sinir Poroceleri[/b] Romanyanın bir belediyesine yapılan granür + geridönüşüm komple plastik bir makina teslimatı hazırlığındaydık ( 2003 ) abidatıon gubidatıon aynı zamanda atraksiyonel ve komple toplama hurdadan diriltme aşamasından sonra testler başladı buarada makina sahibi şuan hatırlayamadığım şehir ismi yada adam makinayı startın ardından incelemeye başladı yıkama havuzu su kaçırıyordu ist su sorununa çözüm olacak şekilde atık hammaddeyi sıkıştıran ( gemi şanzımanı ( hurda ) ) kaplin parçaladı elek yıkanan ve sıkıştırılması gereken granülü yeniden kazanım için bir sonraki vida makinasına almadan vidada ( geridönüşüm makinası ) vidasını kırdıktan sonra adam iki şişe tekirdağ rakısı içmiş gibi surat kıpkırmızıydı o an kendimi onun yerine koydum ve ani bir kararla vazgeçtim onun yerinde olmamalıydım dedim kısacası erraynı kurtarma filmindeki kadar olumsuz suratlar ve duman hakimdi havaya sonuç : Cola turkanın yeni zamanları reco reklamını yapıyor amerikaya gurşun olarak geri dönüyor falan fişman hikaye o tarihti net sonuç : Şuan ismini hatırlayamadığım romanyanın belediye başkanlığını yapan aynı zamanda elektronik mühendisi olan zaatı muhterem olayı iki kelimeyle açıkladı asistanına : Bunlar [color=red]COLA TURKA [/color] dedi bu makinanın tam kimliği için kriminal bir ekip çağrılması fikrinde bulundu hayatımdaki en önemli utanç kaynağı sebeplerden biridir asıl sonuç : Meendiz abey fikrinizi takdir ettim ve arkadaşlarımızdan konuya dahada ilgi ve alakayla bakılması kanaatindeyim bu herkezin faydasına olacaktır ayda 2 litre mazottan kar edebiliyorsanız en basitinden ortalama 30 sene ( tabiri caizse ) çiftçilik yapan bir kişinin elinde kalacak parayı hesaplayın bunu o bölgenin tüm çiftçi arkadaşların iyileştirme yada ekipman parkurunun işlevselliğini uyguladığını düşünelim ve sonunda ar-ge öncesi ve sonrası çıkan rakamların maliyetini bize artı olarak neler kazandırabilir bunu değerlendirmeye çalışalım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Zihni Sinir Poroceleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt