PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Zihni Sinir Poroceleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="salih" data-source="post: 135978" data-attributes="member: 43"><p><strong>Ynt: Zihni Sinir Poroceleri</strong></p><p></p><p>cok guzel bır konuya degınmıssınız gercektende bıraz parası olan herkes yapılasma ısınde kullanıyor 150-200 mılyarı olan herkes bakmıssın mutayıt olmus !!cnc makınlerdekı tespıtınızıde taktır edıyorum suan bızım dukkanda normal pres var sadece kare ve bukumlu sacları ısleyebılıoyor buda genelde romork kasası pulluk kazaya dorse vb parcalar ıste fakat gecen sene aldıgımız 6000-1200 cnc plazma tesgahları ıle verım &60 arttı hem ıscıden hemde uretımden buyuk tasarruh fakat malıyetı fazla bır makıne assa yuksarı 450 mılyar !! fakat ılerıkı zamanlarda kendını amortı eder dıye dusunuyoruz fakat bu numerık konttrollu makıneler fazla onemsenmedı oysakı ıs kapasıtesı gercdekten cok fazla!!! ben bu makınelere atucad ve profırt cızımlerı yapıyorum eskı makınlerde ıse bole bı sansın yok o yuzden cogu malzeme bozuk cıkıyormus!! ama turkıyede nerede olursa olsun mekanık olan ıyıdır fazla teklonojı yaramaz fıkrı cogu kısı tarafından onaylanıyor !!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="salih, post: 135978, member: 43"] [b]Ynt: Zihni Sinir Poroceleri[/b] cok guzel bır konuya degınmıssınız gercektende bıraz parası olan herkes yapılasma ısınde kullanıyor 150-200 mılyarı olan herkes bakmıssın mutayıt olmus !!cnc makınlerdekı tespıtınızıde taktır edıyorum suan bızım dukkanda normal pres var sadece kare ve bukumlu sacları ısleyebılıoyor buda genelde romork kasası pulluk kazaya dorse vb parcalar ıste fakat gecen sene aldıgımız 6000-1200 cnc plazma tesgahları ıle verım &60 arttı hem ıscıden hemde uretımden buyuk tasarruh fakat malıyetı fazla bır makıne assa yuksarı 450 mılyar !! fakat ılerıkı zamanlarda kendını amortı eder dıye dusunuyoruz fakat bu numerık konttrollu makıneler fazla onemsenmedı oysakı ıs kapasıtesı gercdekten cok fazla!!! ben bu makınelere atucad ve profırt cızımlerı yapıyorum eskı makınlerde ıse bole bı sansın yok o yuzden cogu malzeme bozuk cıkıyormus!! ama turkıyede nerede olursa olsun mekanık olan ıyıdır fazla teklonojı yaramaz fıkrı cogu kısı tarafından onaylanıyor !! [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Zihni Sinir Poroceleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt