PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
zıpkalı çayır biçme kullanan arkadaşlar fikirlerinizi yazarsanız sevinirim öneri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Holland" data-source="post: 258775" data-attributes="member: 4872"><p><strong>Ynt: zıpkalı çayır biçme kullanan arkadaşlar fikirlerinizi yazarsanız sevinirim öneri</strong></p><p></p><p>Zıpkalı makineyi çok uzun bir süredir kullanıyoruz ve çok memnunuz. Makinenin markası AKTIV, nere malı olduğunu bilmiyorum ama 25 yılı aşkın süredir bizde ve hala tıkır tıkır çalışıyor.</p><p>Çayırda tamburlu ve çift mastarlı makinelere göre biraz yavaş ama hem güvenli hem biçimi çok temiz.</p><p>Tarlada çalışırken yani yonca, çavdar, yulaf vs. biçerken çayıra nazaran çok daha hızlı çalışabiliyoruz.</p><p></p><p>Bizim köyde geçen yıl alınan HARYO markalı hareketli zıpkalı makineden sahibi gayet memnun, benim de makineyle çalışma şansım oldu ve çok hoşuma gitti, kısmet olursa aynı sistemle çalışan GASPARDO veya HARYO almayı düşünüyoruz biz de.</p><p>Her zaman için tamburlu makinelerden daha üstün olduklarını söyleyebilirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Holland, post: 258775, member: 4872"] [b]Ynt: zıpkalı çayır biçme kullanan arkadaşlar fikirlerinizi yazarsanız sevinirim öneri[/b] Zıpkalı makineyi çok uzun bir süredir kullanıyoruz ve çok memnunuz. Makinenin markası AKTIV, nere malı olduğunu bilmiyorum ama 25 yılı aşkın süredir bizde ve hala tıkır tıkır çalışıyor. Çayırda tamburlu ve çift mastarlı makinelere göre biraz yavaş ama hem güvenli hem biçimi çok temiz. Tarlada çalışırken yani yonca, çavdar, yulaf vs. biçerken çayıra nazaran çok daha hızlı çalışabiliyoruz. Bizim köyde geçen yıl alınan HARYO markalı hareketli zıpkalı makineden sahibi gayet memnun, benim de makineyle çalışma şansım oldu ve çok hoşuma gitti, kısmet olursa aynı sistemle çalışan GASPARDO veya HARYO almayı düşünüyoruz biz de. Her zaman için tamburlu makinelerden daha üstün olduklarını söyleyebilirim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
zıpkalı çayır biçme kullanan arkadaşlar fikirlerinizi yazarsanız sevinirim öneri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt