PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
Ziraat bankası çiftciyi desteklemek yerine futbol kluplerinin borcunu odeyecekmis
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Bünyanli" data-source="post: 1257115" data-attributes="member: 74389"><p>Simdede kredi kartlarini odeyemenlere kredi tahsis edilecekmis. Tarımı desteklemek için mi kurulmuştu yoksa futbol takımlarını sıkıntıdan kurtarmak için mi yoksa ödenmemiş kredi kartlarını toptan ödemek için mi. Ziraat neydi ziraat emekti, sevgiydi. Simdi ziraat devletin elinde ki son paralari car cur etme noktasi oldu batan geminin mali misali </p><p></p><p>Yemin ederim aklim almiyor ya diyoruz ki tamam kolluk bende killik bende diyebilir basimizdakiler tamam hadi biz cahiliz liseyi okuyamamis adamiz öküzüz sigiriz maliz. </p><p></p><p>Kardesim bu ulkede ciftci dostu burokrat veya ciftcinin sahada yasadigi aksakliklari bilen bir allahin kulu yokmu ya ? Bu ulkedenin il tarim mudurlugunde gorevli muhendislerden bir allahin kulu yokmu ya arkadas sistemde su su sikintilar var su oneriler ile duzenlenebilir diye oneri verilmiyor mu bu basimizdakiler hepmi lotodan cikar gibi cikip gelmisler. </p><p></p><p>Cok sukur ne vatan hainiyim ne fetocu ne siyasetci ne mualefet partisine oy vermis biriyim kendi edip kendi bulanlar kervanindanim simdiden belirteyim zihniyet meselesinden tilliyet meselesine dondu olay cunku Bana biri ciksin desin ki devletimizin verdigi destek ile ayakta duruyorum yukarda daha devlet ne verecek diye soyleniste bulunanlar olmus allah razi olsun devletimiz yardim ediyor ama ne yardim kontrolsuz bilincsiz ettik mi ettik oradan aşşaaa kasimpasa muhabbeti kisaca.</p><p></p><p>Diyor ki gozunuze dizinize dursun lan hakki geciyorsa vallahi dursun ya kapimda ki traktorler blok patlatsin piston sarsin Verdigini sandigi donum basi 19 lira gubre mazot destegi 425 lira ton basi tohum destegi 0.5 kurusta fark parasi bunlar sozde destek 2.800 liraya resmi kurumunda ve piyasada gubre sattir 6 liraya mazot sat 900 liraya bugday al fark parasi diye baharda 50 lira daha ver 2000 liraya tohum saat kilosuna su destek de. Vallahide billahide verdigi sozde destek zaten benim anlimin teri ile kazandigim para ya essegimizi kaybedip sonra ben buldum diye seviniyoruz ya sag cebimizden alip sol cebimize koyuyorlar sonra voooav destek gozumuze dizimize dursun.</p><p></p><p>Daha bugun ziraat bankasindan aradilar nakit kullanmisim basak karttan abi sakin hemen geri yatir faizi cok yuksek ulan ne oluyo ya hani bu banka devlet bankasiydi ? Hani ciftci bankasiydi lanet olsun cektigimiz 200 lira para demek ki unutsak geri yatirmasak denizbank ile farki sadece ismi olacak. </p><p>Kredi cekeyim diyorum ben sokakta dilenen dilenci bunlar sadrazamin sol yumurtaligi sunu getir bunu getir 40 dereden su muhanete muhtac olana kadar diyosun 300 milyarlik ipotek veriyorsun zarrrttt sistem 40 milyar cikariyor sebep ? Kkb puaniniz dusuk heralde findekse para yatiriyorsun puanina bakiyorsun 1750 ee turkiye ortalamasi uzeri diyor niye boyle oldu diyosun bilemiyoruz. </p><p></p><p>Ve daha bir suru sacma sapan duzen ziraat bankasi ve tarim politikasi ile ilgili seyler. </p><p></p><p>Tabirde belki yanlislik olabilir ama devlet babaya benzer ne kadar iyi gecinsenizde ne kadar iyi anlassanizda ticari olarak babaniz ile cikilan yolda gideceginiz nokta hep biryere kadardir alacaginiz risk yapacaginiz yatirim bir noktaya kadardir ve devletinde suan yaptigi tek sey tarim yolunda herkese gidecegi yolu belirlemis durumda gucun yetiyorsa arazin kadar ekeceksin yoksa birak asgari ucreti 2020 yaptim git calis nasilsa ithalat ediyorum bu kadar basit</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bünyanli, post: 1257115, member: 74389"] Simdede kredi kartlarini odeyemenlere kredi tahsis edilecekmis. Tarımı desteklemek için mi kurulmuştu yoksa futbol takımlarını sıkıntıdan kurtarmak için mi yoksa ödenmemiş kredi kartlarını toptan ödemek için mi. Ziraat neydi ziraat emekti, sevgiydi. Simdi ziraat devletin elinde ki son paralari car cur etme noktasi oldu batan geminin mali misali Yemin ederim aklim almiyor ya diyoruz ki tamam kolluk bende killik bende diyebilir basimizdakiler tamam hadi biz cahiliz liseyi okuyamamis adamiz öküzüz sigiriz maliz. Kardesim bu ulkede ciftci dostu burokrat veya ciftcinin sahada yasadigi aksakliklari bilen bir allahin kulu yokmu ya ? Bu ulkedenin il tarim mudurlugunde gorevli muhendislerden bir allahin kulu yokmu ya arkadas sistemde su su sikintilar var su oneriler ile duzenlenebilir diye oneri verilmiyor mu bu basimizdakiler hepmi lotodan cikar gibi cikip gelmisler. Cok sukur ne vatan hainiyim ne fetocu ne siyasetci ne mualefet partisine oy vermis biriyim kendi edip kendi bulanlar kervanindanim simdiden belirteyim zihniyet meselesinden tilliyet meselesine dondu olay cunku Bana biri ciksin desin ki devletimizin verdigi destek ile ayakta duruyorum yukarda daha devlet ne verecek diye soyleniste bulunanlar olmus allah razi olsun devletimiz yardim ediyor ama ne yardim kontrolsuz bilincsiz ettik mi ettik oradan aşşaaa kasimpasa muhabbeti kisaca. Diyor ki gozunuze dizinize dursun lan hakki geciyorsa vallahi dursun ya kapimda ki traktorler blok patlatsin piston sarsin Verdigini sandigi donum basi 19 lira gubre mazot destegi 425 lira ton basi tohum destegi 0.5 kurusta fark parasi bunlar sozde destek 2.800 liraya resmi kurumunda ve piyasada gubre sattir 6 liraya mazot sat 900 liraya bugday al fark parasi diye baharda 50 lira daha ver 2000 liraya tohum saat kilosuna su destek de. Vallahide billahide verdigi sozde destek zaten benim anlimin teri ile kazandigim para ya essegimizi kaybedip sonra ben buldum diye seviniyoruz ya sag cebimizden alip sol cebimize koyuyorlar sonra voooav destek gozumuze dizimize dursun. Daha bugun ziraat bankasindan aradilar nakit kullanmisim basak karttan abi sakin hemen geri yatir faizi cok yuksek ulan ne oluyo ya hani bu banka devlet bankasiydi ? Hani ciftci bankasiydi lanet olsun cektigimiz 200 lira para demek ki unutsak geri yatirmasak denizbank ile farki sadece ismi olacak. Kredi cekeyim diyorum ben sokakta dilenen dilenci bunlar sadrazamin sol yumurtaligi sunu getir bunu getir 40 dereden su muhanete muhtac olana kadar diyosun 300 milyarlik ipotek veriyorsun zarrrttt sistem 40 milyar cikariyor sebep ? Kkb puaniniz dusuk heralde findekse para yatiriyorsun puanina bakiyorsun 1750 ee turkiye ortalamasi uzeri diyor niye boyle oldu diyosun bilemiyoruz. Ve daha bir suru sacma sapan duzen ziraat bankasi ve tarim politikasi ile ilgili seyler. Tabirde belki yanlislik olabilir ama devlet babaya benzer ne kadar iyi gecinsenizde ne kadar iyi anlassanizda ticari olarak babaniz ile cikilan yolda gideceginiz nokta hep biryere kadardir alacaginiz risk yapacaginiz yatirim bir noktaya kadardir ve devletinde suan yaptigi tek sey tarim yolunda herkese gidecegi yolu belirlemis durumda gucun yetiyorsa arazin kadar ekeceksin yoksa birak asgari ucreti 2020 yaptim git calis nasilsa ithalat ediyorum bu kadar basit [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
Ziraat bankası çiftciyi desteklemek yerine futbol kluplerinin borcunu odeyecekmis
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt