PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
Ziraat Bankası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="stulu" data-source="post: 1047709" data-attributes="member: 20378"><p>Salı günü hisseli tarla alım kredisi hakkında bilgi almak için ziraat bankasına gittim. Zirai kredilere gittiğinizde kesinlikle kimse yüzünüze bakmıyor. (Ayrıcalıklılar hariç)Genel herkesin bilmesi gereken bir soru soruyorsunuz, devlet sırrı muamelesi görüyor. Ziraat bankasından pavyonda yemek için yada tatile gitmek için 50.000 lira tüketici kredisi çekin, kredi notunuz iyiyse sizden gelir belgesi dışında bir belge istenmiyor. Ama zirai kredi dediğinizde 10.001 lira olursa teminat, kefil ve ipotek istiyor. Alacağımız kredi en fazla 50.000 lira, yıllık taksit en fazla 15.000 lira, yıllık bordrolu hane gelirimiz 75.000 lira. Bana 50.000 lira tüketici kredisi verirken hiç bir engel yok ama devletin sağladığı sübvansiyondan yararlanmak istediğimde niye yorguna yokuşa sürüyorsanız. Benden bu kadar detaylı teminat istedikten sonra eğer ödemezsem, maaşıma haciz koymayacaksan haklısın. Ama ödemezsem ilk maaşıma haciz konacağından adım gibi eminim. TC. kimlik numarası diye bir şey var, kredi notu diye bir şey var, tüketici kredisi kullanırken bunları bilip kullanıyorsun, zirai kredi olunca neden kullanmıyorsun. 11 haneli sayıyı girip bir tuşa bastığında benim nasıl bir adam olduğumu, ayağımdaki donuma kadar görüyorsun. Tüketici olursan gel kapımız ardına kadar açık ama çiftçi olursan dokuz dereden su getir. Çiftçi olsam da, memur olsam da, işçi olsam da ben aynı adamım neden çiftçiye ikinci sınıf vatandaş gibi davranıyorsunuz? </p><p>Adı Ziraat olan ve devletin çiftçiyi desteklemek amacıyla kullandığı, sermayesi milletin olan bir banka neden çiftçiye, köylüye böyle davranıyor anlayamıyorum.</p><p>Bu da yorumsuz. <a href="http://www.gazetevatan.com/ora-ntisiz-kredi--549317-ekonomi/" target="_blank">http://www.gazetevatan.com/ora-ntisiz-kredi--549317-ekonomi/</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="stulu, post: 1047709, member: 20378"] Salı günü hisseli tarla alım kredisi hakkında bilgi almak için ziraat bankasına gittim. Zirai kredilere gittiğinizde kesinlikle kimse yüzünüze bakmıyor. (Ayrıcalıklılar hariç)Genel herkesin bilmesi gereken bir soru soruyorsunuz, devlet sırrı muamelesi görüyor. Ziraat bankasından pavyonda yemek için yada tatile gitmek için 50.000 lira tüketici kredisi çekin, kredi notunuz iyiyse sizden gelir belgesi dışında bir belge istenmiyor. Ama zirai kredi dediğinizde 10.001 lira olursa teminat, kefil ve ipotek istiyor. Alacağımız kredi en fazla 50.000 lira, yıllık taksit en fazla 15.000 lira, yıllık bordrolu hane gelirimiz 75.000 lira. Bana 50.000 lira tüketici kredisi verirken hiç bir engel yok ama devletin sağladığı sübvansiyondan yararlanmak istediğimde niye yorguna yokuşa sürüyorsanız. Benden bu kadar detaylı teminat istedikten sonra eğer ödemezsem, maaşıma haciz koymayacaksan haklısın. Ama ödemezsem ilk maaşıma haciz konacağından adım gibi eminim. TC. kimlik numarası diye bir şey var, kredi notu diye bir şey var, tüketici kredisi kullanırken bunları bilip kullanıyorsun, zirai kredi olunca neden kullanmıyorsun. 11 haneli sayıyı girip bir tuşa bastığında benim nasıl bir adam olduğumu, ayağımdaki donuma kadar görüyorsun. Tüketici olursan gel kapımız ardına kadar açık ama çiftçi olursan dokuz dereden su getir. Çiftçi olsam da, memur olsam da, işçi olsam da ben aynı adamım neden çiftçiye ikinci sınıf vatandaş gibi davranıyorsunuz? Adı Ziraat olan ve devletin çiftçiyi desteklemek amacıyla kullandığı, sermayesi milletin olan bir banka neden çiftçiye, köylüye böyle davranıyor anlayamıyorum. Bu da yorumsuz. [url]http://www.gazetevatan.com/ora-ntisiz-kredi--549317-ekonomi/[/url] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
Ziraat Bankası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt