PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Ziraat bankasının traktor kredisini kullanmak mantiklimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tammer1" data-source="post: 1027246" data-attributes="member: 64934"><p>Arkadaslar buyuge saygi kucuge sevgi.</p><p>bu haram helal meselesi cok su goturur.</p><p>size basimdan gecen bi olayi anlatim ister inanin ister inanmayin.</p><p>5 yil once bana miras kalan bi ev vardi camiye bitisik.satiligia cikarttim cami alici oldu..</p><p>dernek baskani ve bi tanidigimla geldiler parada anlastik.harman zamani oldugu icin 2 gun sonra</p><p>tapuda bulusmak uzere sozlestik.neyse islemi baslattilar ama bi sikintilar var diyemiyolar.ben sigara icmeye</p><p>asagi iniyom imzaya cagirirsiniz dedim.neyse sigarayi yaktim yari olmadan dernek baskani geldi.</p><p>hazirmi dedim hazir ama dedi.eeee dedim simdi isin koptugu yere geldik.bizim caminin parasi vadelide.</p><p>vadeye 3-4 gun var bozdurmasak sonra cekip getirsek dedi haci dayi.haci ben gidiyom is iptal deyince.</p><p>Telefon edip vadeyi bozdular elemanin biri parayi cekip getirdi.haciya utanmiyonuz mu caminin</p><p>parasini faize yatirmaya deyince .olsun bisey olmaz dedi.</p><p>baktim saglam ayakkabi degil bunlar.cikart parayi bi sayim imza sonra dedim.para tamam .</p><p>haci dayin daha vade bozuldu su kadar zarar ettik diyo.imzalari attik helallesem demez mi.</p><p>ben yine hayret ettim.netice ertesi yil hoca evinide benim sattigimida yikip 3 katli daire yaptirip</p><p>kiraya vermisler.</p><p>sizce milletten toplayip faize koyup apartman yaptirip kiraya vermek dogru mu?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tammer1, post: 1027246, member: 64934"] Arkadaslar buyuge saygi kucuge sevgi. bu haram helal meselesi cok su goturur. size basimdan gecen bi olayi anlatim ister inanin ister inanmayin. 5 yil once bana miras kalan bi ev vardi camiye bitisik.satiligia cikarttim cami alici oldu.. dernek baskani ve bi tanidigimla geldiler parada anlastik.harman zamani oldugu icin 2 gun sonra tapuda bulusmak uzere sozlestik.neyse islemi baslattilar ama bi sikintilar var diyemiyolar.ben sigara icmeye asagi iniyom imzaya cagirirsiniz dedim.neyse sigarayi yaktim yari olmadan dernek baskani geldi. hazirmi dedim hazir ama dedi.eeee dedim simdi isin koptugu yere geldik.bizim caminin parasi vadelide. vadeye 3-4 gun var bozdurmasak sonra cekip getirsek dedi haci dayi.haci ben gidiyom is iptal deyince. Telefon edip vadeyi bozdular elemanin biri parayi cekip getirdi.haciya utanmiyonuz mu caminin parasini faize yatirmaya deyince .olsun bisey olmaz dedi. baktim saglam ayakkabi degil bunlar.cikart parayi bi sayim imza sonra dedim.para tamam . haci dayin daha vade bozuldu su kadar zarar ettik diyo.imzalari attik helallesem demez mi. ben yine hayret ettim.netice ertesi yil hoca evinide benim sattigimida yikip 3 katli daire yaptirip kiraya vermisler. sizce milletten toplayip faize koyup apartman yaptirip kiraya vermek dogru mu? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Ziraat bankasının traktor kredisini kullanmak mantiklimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt