PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Ziraat bankasının traktor kredisini kullanmak mantiklimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fatihcastle" data-source="post: 1027322" data-attributes="member: 5956"><p>Krediyi faiz değil diyerek çekmek yada herkes çekiyor nevar bunda demek yada kredi iyi bişeydir diyerek çekmek ayrı</p><p>Kredi çekmeden bu işe giremem yada ele güne el açmaktan iyidir yada işlerim yarım kalıyor mecburum inşallah Allah affeder biliyorum faiz ama mecburum diyerek kredi kullanmak ayrı diye düsünüyorum </p><p>Peygamber efendimiz (s.av) gün gelecek (ahir zaman) ümmetim bir paranın yada malın nerden geldiğine nasıl kazanildigina bakmayacak sadece olduğuyla ilgilenecek demiştir şu andaki durumda tam bu inkar etmeden işlenen günahla inkar edilerek işlenen günah farklıdır </p><p>Asıl konu: bizde traktör kredisi çektik yenilerken tekrar çekecegiz ziraat dışında hiçbir bankadan tarimla ilgili kredi çekmem bizi bu duruma düşüren de benim günahıma ortaktir insallah</p><p>Bi ayrı konu da ziraat faizi yıllık enflasyon kadar dolayisiyla bir mala yıllık enflasyon oraninda fark koymak faize girmeyebilir çünkü birisinden 10000 lira alsaniz birsene sonra 10000 götürseniz adamın parasından 600 tl eksilmiş olursunuz enflasyonda eriyen payı verseniz 10600 olarak ne siz fark vermis olursunuz nede karsi taraf almis olur</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fatihcastle, post: 1027322, member: 5956"] Krediyi faiz değil diyerek çekmek yada herkes çekiyor nevar bunda demek yada kredi iyi bişeydir diyerek çekmek ayrı Kredi çekmeden bu işe giremem yada ele güne el açmaktan iyidir yada işlerim yarım kalıyor mecburum inşallah Allah affeder biliyorum faiz ama mecburum diyerek kredi kullanmak ayrı diye düsünüyorum Peygamber efendimiz (s.av) gün gelecek (ahir zaman) ümmetim bir paranın yada malın nerden geldiğine nasıl kazanildigina bakmayacak sadece olduğuyla ilgilenecek demiştir şu andaki durumda tam bu inkar etmeden işlenen günahla inkar edilerek işlenen günah farklıdır Asıl konu: bizde traktör kredisi çektik yenilerken tekrar çekecegiz ziraat dışında hiçbir bankadan tarimla ilgili kredi çekmem bizi bu duruma düşüren de benim günahıma ortaktir insallah Bi ayrı konu da ziraat faizi yıllık enflasyon kadar dolayisiyla bir mala yıllık enflasyon oraninda fark koymak faize girmeyebilir çünkü birisinden 10000 lira alsaniz birsene sonra 10000 götürseniz adamın parasından 600 tl eksilmiş olursunuz enflasyonda eriyen payı verseniz 10600 olarak ne siz fark vermis olursunuz nede karsi taraf almis olur [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Ziraat bankasının traktor kredisini kullanmak mantiklimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt