PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Ziraat bankasının traktor kredisini kullanmak mantiklimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Emre17." data-source="post: 1027831" data-attributes="member: 74242"><p>Öncelikle bütün. Arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum yapmış olduğunuz yorumlardan dolayı </p><p>Ama konunun budenli tartışma konusu olduğu için üzgünüm ben sadece kararsız kaldığım için bilgi almak istemiş tim tabi ki hepimiz helal i harami biliyoruz ama bu devirde nakit 100 bin lirayı toplamak çok zor biz 100 bin lirayı toplayana kadar 100 liralık bi traktor en az 150 bin lira olur gene alamayız. Bana mantıklı geldi açıkçası bu kredi bakalım nasip artık dün bayi ye sordum 5083 E kampanya li 100 bin e olur dedi bana pahalı geldi acaba başka markaya mi yönelsem diyorum ama John deree den vazgecemiyorum da tekrar tesekkur ediyordum siz değerli arkadaşlarıma</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Emre17., post: 1027831, member: 74242"] Öncelikle bütün. Arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum yapmış olduğunuz yorumlardan dolayı Ama konunun budenli tartışma konusu olduğu için üzgünüm ben sadece kararsız kaldığım için bilgi almak istemiş tim tabi ki hepimiz helal i harami biliyoruz ama bu devirde nakit 100 bin lirayı toplamak çok zor biz 100 bin lirayı toplayana kadar 100 liralık bi traktor en az 150 bin lira olur gene alamayız. Bana mantıklı geldi açıkçası bu kredi bakalım nasip artık dün bayi ye sordum 5083 E kampanya li 100 bin e olur dedi bana pahalı geldi acaba başka markaya mi yönelsem diyorum ama John deree den vazgecemiyorum da tekrar tesekkur ediyordum siz değerli arkadaşlarıma [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Ziraat bankasının traktor kredisini kullanmak mantiklimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt