PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
ziraat mühendisligi okuyan arkadaşlarımız var mı aramızda...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 676162" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: ziraat mühendisligi okuyan arkadaşlarımız var mı aramızda...</strong></p><p></p><p>Bak kerem. Sana en iyi ben ornek olurum. Fen lisesinde okudum. Sinava girerken isteyerek girmedim. Cunku benim hayallerim farkliydi babamin hayalleri farkli. Nitekim ben hic bilmedigim ve istemedigim bir bolumu okumak zorunda kaldim. Bolumume pek onem vermedim. Ve 2. Sinifta sinava girdim veterinerlik kazandim. Kayitlara 2 gun kala cesaretim kirildi ( 5 sene daha okumak ) ve kayit yaptirmadim. Ve kimya muhendisligine devam ettim. Mk uhendislkigi seviyorum ama hocalar cok soguttu. Haliyle ilgim olmadigi icin notlarim da dusuk oldu. Simdi her ne kadar kassam da calissamda belli bir seviyeden yukaru cikmak artik imkansiz hale geldi. Son sinifim okulkum uzadi. Bana sorsan elimde imkan olsa tarla ve hayvan ile ugrasirim. Cunku inaniyorum ki mutlu olurum. Kardes sen ne babana bak ne cevrene. Hangi is alaninda mutlu olacaksan onu oku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 676162, member: 919"] [b]Ynt: ziraat mühendisligi okuyan arkadaşlarımız var mı aramızda...[/b] Bak kerem. Sana en iyi ben ornek olurum. Fen lisesinde okudum. Sinava girerken isteyerek girmedim. Cunku benim hayallerim farkliydi babamin hayalleri farkli. Nitekim ben hic bilmedigim ve istemedigim bir bolumu okumak zorunda kaldim. Bolumume pek onem vermedim. Ve 2. Sinifta sinava girdim veterinerlik kazandim. Kayitlara 2 gun kala cesaretim kirildi ( 5 sene daha okumak ) ve kayit yaptirmadim. Ve kimya muhendisligine devam ettim. Mk uhendislkigi seviyorum ama hocalar cok soguttu. Haliyle ilgim olmadigi icin notlarim da dusuk oldu. Simdi her ne kadar kassam da calissamda belli bir seviyeden yukaru cikmak artik imkansiz hale geldi. Son sinifim okulkum uzadi. Bana sorsan elimde imkan olsa tarla ve hayvan ile ugrasirim. Cunku inaniyorum ki mutlu olurum. Kardes sen ne babana bak ne cevrene. Hangi is alaninda mutlu olacaksan onu oku. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
ziraat mühendisligi okuyan arkadaşlarımız var mı aramızda...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt