PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Ziraat odaları ne iş yapar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ufukk" data-source="post: 1262591" data-attributes="member: 1424"><p>Klavye başında hepimiz atıp tutuyoruz. Şöyle bir araya toplansak , ortaya bir kürsü koysak , buyrun arkadaşlar nedir isteğiniz buyrun çıkın anlatın desek , konuşanlar , fikir beyan edenler bir elin parmaklarını gecmez. Hepimiz bir başkası konuşsun , o mücadele etsin , bizde hazıra konalim derdindeyiz. Maalesef bazı hakları almak için mücadele etmek lazım , yukarda arkadaşımız yazmış sürecini. Onun gibi bir avuç insan olsa , inanın birşeyler değişmeye ufaktan başlar. Yapacak çok işimiz var , ama bunları yapacak çalışkan ve yürekli insanlara ihtiyaç var. Yoksa şikayetler yıllardır aynı. Sorunlarda aynı. Burda şikayet eden insanlar yüzde kaçı ziraat odası seçiminde aday olup birseylerin değişmesi , iyileşmesi için mücadele ediyor. Çok az insan var aramızda böyle yapan. Böyle çalışkan insanları takdir ediyorum. Kendimde dahil olmak üzere oturduğu yerden kuru kuru konuşan insanları göreve davet ediyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ufukk, post: 1262591, member: 1424"] Klavye başında hepimiz atıp tutuyoruz. Şöyle bir araya toplansak , ortaya bir kürsü koysak , buyrun arkadaşlar nedir isteğiniz buyrun çıkın anlatın desek , konuşanlar , fikir beyan edenler bir elin parmaklarını gecmez. Hepimiz bir başkası konuşsun , o mücadele etsin , bizde hazıra konalim derdindeyiz. Maalesef bazı hakları almak için mücadele etmek lazım , yukarda arkadaşımız yazmış sürecini. Onun gibi bir avuç insan olsa , inanın birşeyler değişmeye ufaktan başlar. Yapacak çok işimiz var , ama bunları yapacak çalışkan ve yürekli insanlara ihtiyaç var. Yoksa şikayetler yıllardır aynı. Sorunlarda aynı. Burda şikayet eden insanlar yüzde kaçı ziraat odası seçiminde aday olup birseylerin değişmesi , iyileşmesi için mücadele ediyor. Çok az insan var aramızda böyle yapan. Böyle çalışkan insanları takdir ediyorum. Kendimde dahil olmak üzere oturduğu yerden kuru kuru konuşan insanları göreve davet ediyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Ziraat odaları ne iş yapar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt