PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
zıraat odası yıllık adidatı hakkında..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İzzet toker" data-source="post: 1063767" data-attributes="member: 6788"><p><strong><span style="font-size: 12px">Geçen sene 130 lira verdiğim dosyaya bu sene 400 lira verdim.</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Araştırım ettim tutum derken çözümü buldum</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Çözümü Şu şekilde arkadaşlar..</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">-C formu denilen, üzerine tarlalarımızı lisetelediğimiz evraktan 2 tane yapıyoruz</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">-Birisine göstermelik bir kaç ufak tarla ekliyoruz ve ona göre aidat ödüyoruz</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">-Dİğerine eksiksiz ne bayan edeceksek ediyoruz</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">-Ziraat odasına giderken göstermelik olan C formunu koyuyoruz dosyaya</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">-İlçe tarıma giderken onu çıkartıp gerçek C formunu koyup dosyamızı teslim ediyoruz</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Bunu özellikle ilçe tarıma sordum biz kabul ederiz dediler</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Bu yöntemi deneyip sonuç alan arkadaşlar olursa sonucu buraya yazssınlar</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İzzet toker, post: 1063767, member: 6788"] [B][SIZE=3]Geçen sene 130 lira verdiğim dosyaya bu sene 400 lira verdim. Araştırım ettim tutum derken çözümü buldum Çözümü Şu şekilde arkadaşlar.. -C formu denilen, üzerine tarlalarımızı lisetelediğimiz evraktan 2 tane yapıyoruz -Birisine göstermelik bir kaç ufak tarla ekliyoruz ve ona göre aidat ödüyoruz -Dİğerine eksiksiz ne bayan edeceksek ediyoruz -Ziraat odasına giderken göstermelik olan C formunu koyuyoruz dosyaya -İlçe tarıma giderken onu çıkartıp gerçek C formunu koyup dosyamızı teslim ediyoruz Bunu özellikle ilçe tarıma sordum biz kabul ederiz dediler Bu yöntemi deneyip sonuç alan arkadaşlar olursa sonucu buraya yazssınlar[/SIZE][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
zıraat odası yıllık adidatı hakkında..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt