PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
zıraat odası yıllık adidatı hakkında..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mbsmah" data-source="post: 1098968" data-attributes="member: 74889"><p>Cifci sam kardesim bimer hic bir sey yapmiyor.ornek ben senin yanlisini soyluyorum haksizligi anlatiyorum bimer bu sikayeti sikayetci oldugin kuruma iletiyor o kisilerde kendilerini hakli cikacak sekilde savunma yapip sana gonderiyor.bimer ziraat odasi ile sorunu alip traim bakanina iletmiyor ordan cevab gelmiyor.sorunu alip bagli oldugun ziraat odasina gonderiyor sonuc sana cevabi oda veriyor kilifina uyduruliyor.ben bir cok sey sordum bimer uzwrinden hep fos cikti.valla biz koyluleri hep kekliyecekler disarilara gidip ahbablari ile tatil yapip sozde arastirma yapacaklar.bu boyle geldi boyle gidecek galiba.oda bir yandan soyuyor simdide ilce tarim soyuyor ziraat bankasi soyuyor devlet 3 kurus destek verecek ama 2 kurusu vermeden aliyorlar.bilmiyorum nasil olacak</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mbsmah, post: 1098968, member: 74889"] Cifci sam kardesim bimer hic bir sey yapmiyor.ornek ben senin yanlisini soyluyorum haksizligi anlatiyorum bimer bu sikayeti sikayetci oldugin kuruma iletiyor o kisilerde kendilerini hakli cikacak sekilde savunma yapip sana gonderiyor.bimer ziraat odasi ile sorunu alip traim bakanina iletmiyor ordan cevab gelmiyor.sorunu alip bagli oldugun ziraat odasina gonderiyor sonuc sana cevabi oda veriyor kilifina uyduruliyor.ben bir cok sey sordum bimer uzwrinden hep fos cikti.valla biz koyluleri hep kekliyecekler disarilara gidip ahbablari ile tatil yapip sozde arastirma yapacaklar.bu boyle geldi boyle gidecek galiba.oda bir yandan soyuyor simdide ilce tarim soyuyor ziraat bankasi soyuyor devlet 3 kurus destek verecek ama 2 kurusu vermeden aliyorlar.bilmiyorum nasil olacak [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
zıraat odası yıllık adidatı hakkında..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt