PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Zirai İlaç Kutuları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="umutmalkoc" data-source="post: 947780" data-attributes="member: 30040"><p><strong>Ynt: Zirai İlaç Kutuları</strong></p><p></p><p>birçok alışveriş yaptığım bayiye ve firma temsilcilerine atık ilaç kutularıyla ilgili önerimi yıllardır tekrar tekrar söylememe rağmen malesef bir arpa boyu yol alınamadı.firmalar boş kullanılmış atık ilaç kutularını çiftçiden belli bir ücretle(depozito gibi vb.) geri alsalar çevreye atılan bir kutu bile olmayacağını düşünüyorum.sadece bir bayiyle bu uygulamayı uyguladık.onda da boş kutuların biriktirilmesi için depo konusunda ve firmaya ulaştırma konusunda sıkıntı yaşandığı için vazgeçildi.büyük bir forum olarak herkes kendi bölgesinde bu durumu dile getirse tam sonuç alabileceğimizi düşünüyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="umutmalkoc, post: 947780, member: 30040"] [b]Ynt: Zirai İlaç Kutuları[/b] birçok alışveriş yaptığım bayiye ve firma temsilcilerine atık ilaç kutularıyla ilgili önerimi yıllardır tekrar tekrar söylememe rağmen malesef bir arpa boyu yol alınamadı.firmalar boş kullanılmış atık ilaç kutularını çiftçiden belli bir ücretle(depozito gibi vb.) geri alsalar çevreye atılan bir kutu bile olmayacağını düşünüyorum.sadece bir bayiyle bu uygulamayı uyguladık.onda da boş kutuların biriktirilmesi için depo konusunda ve firmaya ulaştırma konusunda sıkıntı yaşandığı için vazgeçildi.büyük bir forum olarak herkes kendi bölgesinde bu durumu dile getirse tam sonuç alabileceğimizi düşünüyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Zirai İlaç Kutuları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt