bağcılık için hangi traktör


modern bağcılıkta bildiğiniz gibi sıra araları ortalama 2,5mt olarak yapılmaktadır.sıra araları kazayağı veya çapa makinesi ile işlenmekte ilaçlama işlemleri atomizer veya ilaçlama makinesi ile yapılmaktadır.temel olarak bu işleri yapacak bir traktör en az kaç beygir gücünde olmalıdır.

şu traktör modellerinden hangisini önerirsiniz?

-hattat h45
-massey240
-tafe45
-yağmur 40w
-mccormick f60
-same solaris55
-tümosan 50
-new holland50



ilginize şimdiden teşekkürler
 
Ynt: bağcılık için hangi traktör

ben 240 derım bak adamlar ne yapmış

hjejehgka0.jpg
 
Ynt: bağcılık için hangi traktör

Arkadaşım kaç dönüm araziye kullanacaksın? yerin düz mü bayır mı? Ne kadar para ayırdın? bu işe elinde ekipman var mı? yoksa onlarıda ayırca mı satın alacaksın. Bunları belirtirsen cevap vermek daha kolay olur. Yoksa 2-3 bin liralık leylanda iş görür 58 bin liralık antonio carraro da. Eğimli arazin varsa 4 çeker alman yararına olur. Atomizer kullanacaksan 40 beygirden aşağısı kurtarmaz gerçi onlarında değişik modelleri var. Dediğim gibi sen boş kalan yerleri doldur sana yardımcı olacak çok kişi var burada.
 
Ynt: bağcılık için hangi traktör

Arkadaşlar selamun aleyküm.Ben küçük ve orta ölcekli bahçecilik bağcılık işlerinde,eğer tabi arazi düz ve toprak yapısı çok zorlu değil se çok büyük traktörlere para verilmesini doğru bulmuyorum.Yağmur 40w same solaris 50 normal bir bahçe 40-50 dönümü rahatlıkla işler çekip çevirir diyorum.Sonuçta amaç para kazanmak amaç,habire yeni traktörler ğeşinde koşup borç ödemek kazancı azaltıyor.Yoksa eminim herkes bir fendt e hayır demez:)
 
Ynt: bağcılık için hangi traktör

2.5 metre sıra arası çok dar her motor giremez de... 240s ideal motor bağ için az yakar yolda hızlı gidiyor zaten... Muhtarın paylaştığı fotoda boğaz çapası takmak için vs. en uygun motor 240s...
 

Benzer Konular