Bu mibzer kaç tl ye alınır?sizce

Fabrika lastiğinin üzerinde olması ve aşınmamış olması bence bir şey ifade etmiyor . Zira o tekerlekler ne güç aktarıyor ne de dönüşlerde ve frende yıpranma ihtimali var.
Ankara'da dışarıda duran bir mibzer neden dolayı boya ihtiyacı hissedecek kadar etkilensin?
Saçlar toprak yapısına bağlı aşınır. Kumsal bir yerde kullanılmadıysa aşınmaz.
Kaldı ki boya, lastik ve ayaklar bence çok önemli değil. Önemli olan bakımsız kullanılıp dengeli tohum ve gübre atıp atmadığı. Bunu test etme imkanınız olursa ve iyi bir inceleme sonucu kayda değer bir sorun göremezseniz neden alınmasın ki?

Not: Özdöken'i bilmiyorum bende Tarımöz var.
 
Hımm. Tohum ve gübre ayar kollarına bir bakın bence boşluk var mı? Ufak bir oynatmanız dişli veya dişli üzerindeki kapaklara orantılı hareket ettiriyor mu?

Boya yaptırılmış ama çok özen gösterileceğini sanmam el-ayak sığmayacak dar yerlere kör noktalara bakın/dokunun pastan kaynaklı deforme hissedecek misiniz bakalım.
Buralarda otomatik diye tabir edilen, ön tarafta bulunan iki kol varya ekim işine başlarken öne doğru asıldığımız kollar. Onları öne çekili tutarken zincirin takılı olduğu diski elinizle öne doğru çevirmeye çalışın. İyi yağlanmışsa traktöre takıp çekmeden de kolayca dönebilmeli. Galeri yağlayıp bir müddet kullanmamıştır herhalde. Bunlar size önceki sahibinin kullanımı hakkında fikir verebilir.

Birde sadece benim değil diğer arkadaşların fikrinede dikkat edin ben pek anlamam.
 

Benzer Konular