Her yıl aynı muhabbet dönüyor ama sonuç olarak buluşma noktası Ankara çıkıyor [emoji4] Ev sahibi olarak herzaman hazırız [emoji106]
Bizde hazırız ev sahibi olarakda üzerimize başka görev düşersede her zaman hazırım hazırız [emoji4]
Her yıl aynı muhabbet dönüyor ama sonuç olarak buluşma noktası Ankara çıkıyor [emoji4] Ev sahibi olarak herzaman hazırız [emoji106]
batumda yapakmı
adamım..Hiç fena fikir değil abi hem merak ediyordum oraları [emoji3][emoji3]
siz beni yollar..Yusuf abi Moskova olmazmı Ukrayna da karışık gerçi [emoji3][emoji3]
geleceksen dağıtaşı,karı fırtınayı aşar gelirim..gardaş senı moskofun elıne bırakmam merak etmr bu sene bende varım inş
üç senedir etli ekmek diye bizi katlettiler..Nerede olduğunun pek bir önemi yok bir aksilik olmadıktan sonra katılmaya çalışacağım. Bu benim 4. buluşmam olacak. Bu sene bir mangal partisi düzenleyelim. Buluşmalar genel olarak pide ikramı şeklinde geçiyor. Uygun görülürse mangal işinin organizasyonunu yapabilirim.
Abi ankara merkezi bi otel derken galiba benim evi söylüyorsun [emoji4] Bu sene buluşmaya gelenler için sürprizim var [emoji6] E-lift siz traktör kalmasın sloganı ile gelecem [emoji106]
batumda yapakmı
buluşma yakında mustafa bey tarafından açıklanacaktır.
gelme laa..
Sen geliyorsan ben gelmiyorum haberin ola [emoji41]
Bak yukarıdaki fotoğrafa tam bugün 3 yıl olmuş [emoji848]
Yine de büyüğümsün ellerinden öperim emmi seviyoz seni [emoji7]
[MENTION=26155]YUSUFTUYLUOGLU[/MENTION]