PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
05.02.2021 Buğdaylar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aenema" data-source="post: 1391206" data-attributes="member: 86165"><p>Olabilir hocam, ben de ot ilaçları ile yapıcam. Sonra yine kökboğaz ile yine takviye yaparım.</p><p></p><p>Çok da aşırıya kaçmaya gerek yok 50gr combi 100 gram magnezyum 100/150 gram üre falan karıştırılabilir. 50 gram da çay şekeri ilave edin köke biraz şeker indirsin daha kolay atar. Ucuz maliyetle yardımcı olursunuz bitkiye.</p><p></p><p>Toz veya sıvı hayvansal amino asit verebilirseniz çok çabuk toparlar.</p><p></p><p>Kökboğaz konusunda bitki köklerini iyi incelemek gerek. Saplar temiz görünüyor bu soğuklardan önce çok su tutan taban yerlerde bizim başlamıştı. Sonra bu soğuklarda yayılamayacağı için atmadım ben şuan hafif enfekte var çok az bir yerde o da durmuş ilerlemiyor. Isındıkça yayılacak ama. O da bir tarlada, sınırlar değişti bazı yerlerde önceki sınırlar tarla ortalarında falan kalıyor su akmıyor o bölgelerde vardı sadece. Bundan sonra ısındıkça başlar 15 derece sıcaklıkları görünce atmak lazım. </p><p></p><p>Saplar ve kökün bitkiye yakın kısımları tertemiz ancak kökü koparmadan bir bıçak vs yardımıyla olabildiğince dipten çıkartabilirseniz en aşağı inen saçak köklerin haricindeki uzun köklerin ucunda başlar ilk enfeksiyon. Oralarda beyazın dışındaki herhangi bir renk enfekte göstergesidir. Sarı kahverengi renk ve hafif sertleşme/kuruma banzeri bir görünüm olur. Havalar ısındıkça popülasyonu artar ve yayılır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aenema, post: 1391206, member: 86165"] Olabilir hocam, ben de ot ilaçları ile yapıcam. Sonra yine kökboğaz ile yine takviye yaparım. Çok da aşırıya kaçmaya gerek yok 50gr combi 100 gram magnezyum 100/150 gram üre falan karıştırılabilir. 50 gram da çay şekeri ilave edin köke biraz şeker indirsin daha kolay atar. Ucuz maliyetle yardımcı olursunuz bitkiye. Toz veya sıvı hayvansal amino asit verebilirseniz çok çabuk toparlar. Kökboğaz konusunda bitki köklerini iyi incelemek gerek. Saplar temiz görünüyor bu soğuklardan önce çok su tutan taban yerlerde bizim başlamıştı. Sonra bu soğuklarda yayılamayacağı için atmadım ben şuan hafif enfekte var çok az bir yerde o da durmuş ilerlemiyor. Isındıkça yayılacak ama. O da bir tarlada, sınırlar değişti bazı yerlerde önceki sınırlar tarla ortalarında falan kalıyor su akmıyor o bölgelerde vardı sadece. Bundan sonra ısındıkça başlar 15 derece sıcaklıkları görünce atmak lazım. Saplar ve kökün bitkiye yakın kısımları tertemiz ancak kökü koparmadan bir bıçak vs yardımıyla olabildiğince dipten çıkartabilirseniz en aşağı inen saçak köklerin haricindeki uzun köklerin ucunda başlar ilk enfeksiyon. Oralarda beyazın dışındaki herhangi bir renk enfekte göstergesidir. Sarı kahverengi renk ve hafif sertleşme/kuruma banzeri bir görünüm olur. Havalar ısındıkça popülasyonu artar ve yayılır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
05.02.2021 Buğdaylar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt