PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Diğer
1 AYLIK KANGAL KÖPEĞİ YAVRUSU BAKIMI VE BESLEMESİ: YARDIM!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 419183" data-attributes="member: 17222"><p><strong>Ynt: 1 AYLIK KANGAL KÖPEĞİ YAVRUSU BAKIMI VE BESLEMESİ: YARDIM!</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar size nasıl anlatayım bilmiyorum,ben hayatım boyunca çevremdeki komşuların serbest gezen ve saldırgan köpekleri yüzünden sıkıntı çektim okula giderdim saldırırlardı motosikletle giderim saldırırlar vs. bu yüzdende kaç kişiyle uğraştım o yüzden benim köpeğim yüzünden kimse rahatsız olsun istemiyorum özellikle komşularım rahatsız olsun istemiyorum,köpeği tarlamız yanındaki koyunculuk yapan köylerin birinden aldım yavruydu gördüğünüz gibi neyse büyürken gençlik hastalığıymış ona yakalandı 10 gün bişey yemedi köpek ölmek üzereyken yoğun müdehale ettim deri altı serum felan vurdum ve düzeldi,eve ve açık besilere bekçilik yapıyor normalde geceleri salıyordum (avlum kale gibi yüksektir dışarı çıkamaz) şimdi sılajları kapattık o yüzden salamıyorum,yemine gelince yalı deniyorum ama yemiyor ve normal köy ekmeyi veriyoruz sürekli,birde köpek vejeteryan et atıyorum yemiyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 419183, member: 17222"] [b]Ynt: 1 AYLIK KANGAL KÖPEĞİ YAVRUSU BAKIMI VE BESLEMESİ: YARDIM![/b] Arkadaşlar size nasıl anlatayım bilmiyorum,ben hayatım boyunca çevremdeki komşuların serbest gezen ve saldırgan köpekleri yüzünden sıkıntı çektim okula giderdim saldırırlardı motosikletle giderim saldırırlar vs. bu yüzdende kaç kişiyle uğraştım o yüzden benim köpeğim yüzünden kimse rahatsız olsun istemiyorum özellikle komşularım rahatsız olsun istemiyorum,köpeği tarlamız yanındaki koyunculuk yapan köylerin birinden aldım yavruydu gördüğünüz gibi neyse büyürken gençlik hastalığıymış ona yakalandı 10 gün bişey yemedi köpek ölmek üzereyken yoğun müdehale ettim deri altı serum felan vurdum ve düzeldi,eve ve açık besilere bekçilik yapıyor normalde geceleri salıyordum (avlum kale gibi yüksektir dışarı çıkamaz) şimdi sılajları kapattık o yüzden salamıyorum,yemine gelince yalı deniyorum ama yemiyor ve normal köy ekmeyi veriyoruz sürekli,birde köpek vejeteryan et atıyorum yemiyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Diğer
1 AYLIK KANGAL KÖPEĞİ YAVRUSU BAKIMI VE BESLEMESİ: YARDIM!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt