Bu kasaya 10 ton atılırsa Acep hali ne olur ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...licisina-hayirli-ugurlu-olsun-380921851/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...licisina-hayirli-ugurlu-olsun-380921851/detay
Makaslar eski ziraai donatimdakilere benziyor 2/tonluk romorklar
Bide son fotoda ön tarafta kasa ile şase arası arkaya göre daha açık gibi
Simdi bunu ustam 10 tonluk diye satıyor
Bunun fiyatına göre seninki bedavaya gelmiş hayirli olsunben bu römorku 0 yaptırdım . 9 bin tlye almıştım . Bu dandik römorkada 9 istiyolar resmen dolandırıcılık.![]()
![]()
Eyvallah sagolasınBunun fiyatına göre seninki bedavaya gelmiş hayirli olsun
ben bu römorku 0 yaptırdım . 9 bin tlye almıştım . Bu dandik römorkada 9 istiyolar resmen dolandırıcılık.[emoji21][emoji21]![]()
Ölçüler 210 cm en 400 cm boy . 80 cm yükseklik . 6700 kg hacimi varRomorkunuz kac. Ton aliyor?
Romorkunuz kac. Ton aliyor?
Ölçüler 210 cm en 400 cm boy . 80 cm yükseklik . 6700 kg hacimi var
Full dolu 5200 kg buyday alıyo.8 ton dap sardım banamısın demedi .
Oruç kullanıyoruz yıllardır, tavsiye ederim almayı düşünen arkadaşlara.
Haklısın fabrika malı alabilirdim . Aynı fiyata 4 ton çift ilave alkan vardı .karaaslan vardı volkan vardı öz akın vardı ki o 8250 tl idi. Fakat inan hiçbiri içime sinmedi .adam römork yapıyo afedersin nerde dandik piston var nerde olmadık lastik var onu takıyo . Starmax bkt petlas cin malı kullanan bile var .o kadar marka sahibi ama kaliteden yoksun . Aynı zamanda hemen komşumda palazoğlu var 10 yıllık araba dökülüyo bu yıl tekrardan toplattı ama yine dökülüyo . Sase fena degil tabi çok kaynak yedi orası ayrı kasa berbat . Bu daha makul ve kaliteliydi diyebilirim .en azından gözünle görüyon başında duruyon içine siniyo .Yanlis anlamayin lutfen ama neden o kdr para verip fabrika mali almadiniz 10 bin tlye 5 tonluk bi romork alabilirsiniz 6 ton bugday alir en az
Haklısın fabrika malı alabilirdim . Aynı fiyata 4 ton çift ilave alkan vardı .karaaslan vardı volkan vardı öz akın vardı ki o 8250 tl idi. Fakat inan hiçbiri içime sinmedi .adam römork yapıyo afedersin nerde dandik piston var nerde olmadık lastik var onu takıyo . Starmax bkt petlas cin malı kullanan bile var .o kadar marka sahibi ama kaliteden yoksun . Aynı zamanda hemen komşumda palazoğlu var 10 yıllık araba dökülüyo bu yıl tekrardan toplattı ama yine dökülüyo . Sase fena degil tabi çok kaynak yedi orası ayrı kasa berbat . Bu daha makul ve kaliteliydi diyebilirim .en azından gözünle görüyon başında duruyon içine siniyo .![]()
![]()
![]()
O kırmızı palazoğlu en sondaki mavi oldu [emoji4]
Gittigi kadar gider yaÇift ilave 4 tonluk alkan şu an ki römorkunuzdan her yönden kalitelidir ve daha uzun dayanacağına Emin'im 90 küsür model alkanları kullanan sayısız kişi var burada ve 4 tonluk çift ilaveli alkan 8 ton buğday alır 9 milyara nerede satılıyordu acaba bu romörk? Bizim burada üreticisi 10 liradan aşağı vermiyor. 5 tonlukları da 10 tona yakın buğday alıyor alkan römork 10 yıldır kendinde hiç bir yenileme yapmıyor ama gerçekten kalite![]()
Haklısın fabrika malı alabilirdim . Aynı fiyata 4 ton çift ilave alkan vardı .karaaslan vardı volkan vardı öz akın vardı ki o 8250 tl idi. Fakat inan hiçbiri içime sinmedi .adam römork yapıyo afedersin nerde dandik piston var nerde olmadık lastik var onu takıyo . Starmax bkt petlas cin malı kullanan bile var .o kadar marka sahibi ama kaliteden yoksun . Aynı zamanda hemen komşumda palazoğlu var 10 yıllık araba dökülüyo bu yıl tekrardan toplattı ama yine dökülüyo . Sase fena degil tabi çok kaynak yedi orası ayrı kasa berbat . Bu daha makul ve kaliteliydi diyebilirim .en azından gözünle görüyon başında duruyon içine siniyo .![]()
![]()
![]()
O kırmızı palazoğlu en sondaki mavi oldu [emoji4]