PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
100 başlık besi çiftliği ve 70 dönüm yem bitkisi hasatı için ekipman önerisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1260722" data-attributes="member: 25443"><p>Allah kolaylık versin</p><p>Su anda sizin durumunuzda en önemli konu ekonomi yönetimi</p><p>Konu angus olunca benim hevesim hayalim 50 anaç hayvanin yaninda 50 de genç hayvan bakabilmek</p><p>Hadi 40 olsun genç hayvanlar</p><p>20 erkek 20 dişi</p><p>Erkekleri kesime kadar bakabilmeni isterim</p><p>Dişileri sürüye damizlik yapmani isterim bu dişiler senin isletmene sistemine daha uygun olur</p><p>Yazin harmam zamanı kaba ve kesif yemi bir yıllık stoklayabilmek çok önemli Kışın fiyatlar çok artiyor</p><p>İmkan varsa traktör Yem yolu varsa traktör arkası dikey yem karma en az 5-6 m3 olmalı yem karma</p><p>Traktör ikinci el temiz bir şey olur</p><p>Tumosan basak gibi ucuz 60 -70 beygir7</p><p>Ben tumosan ve 6m3 dikey traktör arkası yem karma kullaniyorum</p><p>Traktör arkası olunca yem karma samanin başına gidip saman otun yanina gidip ot salja gidip slaj atabilirsin elektrikli sabit olur</p><p>Tabi imkan varsa</p><p>Özel bankalardan kredi kullanma sakın bizim işlerde o faizler ödenmez cok pisman olursun sonra</p><p>Anguslar salma dır umarım yeterince gezinti alanı vardır</p><p>Doğumlarçok güzel kolay oluyor hemen buzağı ayaklanip emiyor anasını</p><p>Ben hostein bakıyorum birkaç angus denrmem oldu hosteine iyi sonuç verdi ordan biliyorum</p><p>Imkan varsa dedigum gibi yoksa ilk danayi kestirinceye kadar sabırlı ol ozaman daha guzel olur</p><p>Küçük verirsen buzagilari ona göre erkekleri kesime dişleri damizliga kadar bakarssn ona göre</p><p>Tekrar Allah kolaylik versin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1260722, member: 25443"] Allah kolaylık versin Su anda sizin durumunuzda en önemli konu ekonomi yönetimi Konu angus olunca benim hevesim hayalim 50 anaç hayvanin yaninda 50 de genç hayvan bakabilmek Hadi 40 olsun genç hayvanlar 20 erkek 20 dişi Erkekleri kesime kadar bakabilmeni isterim Dişileri sürüye damizlik yapmani isterim bu dişiler senin isletmene sistemine daha uygun olur Yazin harmam zamanı kaba ve kesif yemi bir yıllık stoklayabilmek çok önemli Kışın fiyatlar çok artiyor İmkan varsa traktör Yem yolu varsa traktör arkası dikey yem karma en az 5-6 m3 olmalı yem karma Traktör ikinci el temiz bir şey olur Tumosan basak gibi ucuz 60 -70 beygir7 Ben tumosan ve 6m3 dikey traktör arkası yem karma kullaniyorum Traktör arkası olunca yem karma samanin başına gidip saman otun yanina gidip ot salja gidip slaj atabilirsin elektrikli sabit olur Tabi imkan varsa Özel bankalardan kredi kullanma sakın bizim işlerde o faizler ödenmez cok pisman olursun sonra Anguslar salma dır umarım yeterince gezinti alanı vardır Doğumlarçok güzel kolay oluyor hemen buzağı ayaklanip emiyor anasını Ben hostein bakıyorum birkaç angus denrmem oldu hosteine iyi sonuç verdi ordan biliyorum Imkan varsa dedigum gibi yoksa ilk danayi kestirinceye kadar sabırlı ol ozaman daha guzel olur Küçük verirsen buzagilari ona göre erkekleri kesime dişleri damizliga kadar bakarssn ona göre Tekrar Allah kolaylik versin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
100 başlık besi çiftliği ve 70 dönüm yem bitkisi hasatı için ekipman önerisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt