PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
100 DEKAR ARPANIN BİÇİMİNİ TAMAMLADIK. (Verim -Balyalama - Gübreleme - İlaçlama - 2.E
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Akifİnanç68" data-source="post: 1227813" data-attributes="member: 77558"><p>Aynen abi daha iyisi sizlerin olsun [emoji4]</p><p></p><p></p><p></p><p>Sağol Sefa reis</p><p></p><p></p><p></p><p>Aynen abi. 640ın aynı yükte daha seri kalktığını söylesem biraz gülünç gelebilir. </p><p></p><p></p><p></p><p>Bugün babamdan sordum. Ben baharın okulda olduğumdan tam bilemiyorum. Dekara 20-40 kg taban gübresi + 20kg şeker + 20 kg üre dedi abi.</p><p></p><p></p><p></p><p>Evet abi 6 sezondur ikinci ekim yapıyoruz. Haziran ayının son haftasına kadar zamanınız var. Önceki senelerde biçere biçtirmeden tamburluyla biçip ekerdik. Bu sene erken oldu. O yüzden daha kârlı çıktık. </p><p></p><p>30cm olana kadar yağmurlamayla , geri kalan suyunuda damlamayla veriyoruz abi. Hiç susatmassanız 500 ü bile görürsünüz. Bizim geçen sene filitre ayarsız oldu. Tıkanıp duruyordu hiç adam akıllı sulayamadık. Özelikle çiçek döneminde. 280kg verim aldık. Normal bi bakımda 350 leri rahat görürsünüz abi. Tabi işin içine damlama girerse.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akifİnanç68, post: 1227813, member: 77558"] Aynen abi daha iyisi sizlerin olsun [emoji4] Sağol Sefa reis Aynen abi. 640ın aynı yükte daha seri kalktığını söylesem biraz gülünç gelebilir. Bugün babamdan sordum. Ben baharın okulda olduğumdan tam bilemiyorum. Dekara 20-40 kg taban gübresi + 20kg şeker + 20 kg üre dedi abi. Evet abi 6 sezondur ikinci ekim yapıyoruz. Haziran ayının son haftasına kadar zamanınız var. Önceki senelerde biçere biçtirmeden tamburluyla biçip ekerdik. Bu sene erken oldu. O yüzden daha kârlı çıktık. 30cm olana kadar yağmurlamayla , geri kalan suyunuda damlamayla veriyoruz abi. Hiç susatmassanız 500 ü bile görürsünüz. Bizim geçen sene filitre ayarsız oldu. Tıkanıp duruyordu hiç adam akıllı sulayamadık. Özelikle çiçek döneminde. 280kg verim aldık. Normal bi bakımda 350 leri rahat görürsünüz abi. Tabi işin içine damlama girerse. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
100 DEKAR ARPANIN BİÇİMİNİ TAMAMLADIK. (Verim -Balyalama - Gübreleme - İlaçlama - 2.E
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt