PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
12 yıldır işlenmemiş tarlayı ekmek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="ziyaretci87" data-source="post: 1426398" data-attributes="member: 90649"><p>Abi öncelikle hayırlı olsun. Arpa buğday yeri hazırlamak için daha çok vakit var. Bence tarlaya girilebiliyorsa, bahar yağmurlarını kaçırmadan dipkazan çek. Tarla suya doysun. </p><p></p><p>Arpa, buğday ekimi için derin işlemeye gerek yok. 10 cm işlesen yeterli olur. Onun içinde Goble + Tırmık çekerek hazır olur. Bu sene bence pulluk çekip organik maddeyi dibe gömme derim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci87, post: 1426398, member: 90649"] Abi öncelikle hayırlı olsun. Arpa buğday yeri hazırlamak için daha çok vakit var. Bence tarlaya girilebiliyorsa, bahar yağmurlarını kaçırmadan dipkazan çek. Tarla suya doysun. Arpa, buğday ekimi için derin işlemeye gerek yok. 10 cm işlesen yeterli olur. Onun içinde Goble + Tırmık çekerek hazır olur. Bu sene bence pulluk çekip organik maddeyi dibe gömme derim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
12 yıldır işlenmemiş tarlayı ekmek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt