PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
140 bin bandında traktör tavsiyesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="HalilibrahimKoyuncu" data-source="post: 1414404" data-attributes="member: 75863"><p>Yaklaşık 2 yıllık c serisi kullanıcısıyım. 700 saatte almıştım şuanda 1300 saat civarı. Traktörüm normal baskı balatalı versiyon. </p><p>Hidrolik kapağı kronik arıza yapıyor dediler mibzer de kullandım ama herhangi bir sorun yaşamadım. Hidrolik 2017 üstü ek pistonla geliyor, piston olan modellerde kapak çatlatma olmuyor. Konfor olarak Deutz ve Başak'tan fersah fersah ileride. Orta bünyeli toprakta seri 1 ile 4 12 pulluğu gezdiriyor. Yalnız tam gücüne 1200 saatte ulaştı, yarım vites arttı tarla hızı. Arıza olarak koltuk sensöründen başka sorun çıkartmadı. Mümkünse 2018 ve üstü alın powershuttle ve düğmeli çeker olsun. Levyeli fena değil ama düğmeli çekeri aramıyor değilim. Alt devirleri rampalarda bir miktar eziliyor çözüm olarak olarak lda ayarı tavsiye eden var ben yaptırmadım ama düşünüyorum. Alınır mı diye soracak olursanız kesinlikle alınır, tavsiye ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HalilibrahimKoyuncu, post: 1414404, member: 75863"] Yaklaşık 2 yıllık c serisi kullanıcısıyım. 700 saatte almıştım şuanda 1300 saat civarı. Traktörüm normal baskı balatalı versiyon. Hidrolik kapağı kronik arıza yapıyor dediler mibzer de kullandım ama herhangi bir sorun yaşamadım. Hidrolik 2017 üstü ek pistonla geliyor, piston olan modellerde kapak çatlatma olmuyor. Konfor olarak Deutz ve Başak'tan fersah fersah ileride. Orta bünyeli toprakta seri 1 ile 4 12 pulluğu gezdiriyor. Yalnız tam gücüne 1200 saatte ulaştı, yarım vites arttı tarla hızı. Arıza olarak koltuk sensöründen başka sorun çıkartmadı. Mümkünse 2018 ve üstü alın powershuttle ve düğmeli çeker olsun. Levyeli fena değil ama düğmeli çekeri aramıyor değilim. Alt devirleri rampalarda bir miktar eziliyor çözüm olarak olarak lda ayarı tavsiye eden var ben yaptırmadım ama düşünüyorum. Alınır mı diye soracak olursanız kesinlikle alınır, tavsiye ederim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
140 bin bandında traktör tavsiyesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt